Ekipman Şifresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ГЦŹĢΛГ★βΞЧ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ tarafından 4 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba dostlarım. Biliyorum bu konu birçok kez açıldı ama tekrar açmakta bir fayda var çünkü kabul edilmeyen bir konu. Ekipman şifresi getirilip karakter soyma olaylarının önüne geçilmesi adı altında önemli bir ilerleme kaydedilebilir. Zaten ekipman şifresini e posta şifresini ve karakter şifresini paylaşmayan insanın karakteri çalınmaz fakat insanımız saf, hile yapacağım diye indiriyorlar trojeni karakteri soyuyorlar. En azından ekipman şifresiyle hesabı soyulmayacak ve çalınamayacak. Ayrıca karakter şifresini karakterin kayıt olduğu e-posta aracılığı ile sıfırlayabilir veya değiştirebilirsek kimse hiçbirşey yapamaz. Ayrıca ekipman şifresi olmadan alışveriş ve ihale aracılığıyla birşey alınmasın, skylab ve galaxy enerjisi basılmasın diyorum. Değerlendirmenizi tavsiye ediyorum ve oyunun mutlaka bir parçası olması gerektiriğini düşünyorum.
     
    CAPTAN*41 bunu beğendi.
  2. .-ProzeN-.

    .-ProzeN-. User

    +9999999999999999999999999
     

  3. Çalınmaz soyulmaz diye bir şey yok.

    Neden yok ben google markette bile modem şifrelerini kıran programlar gördüm ki bunlar 128 bitlik aes gibi şifreleme protokolleri ama kırıyor hepsini hemde wifi üzerinden. Bunu oturduğu yerden yapan çok...

    Şifre çözüm değildir sadece adamın önünü geçici olarak kapatırsın. Ne yaparsın telefon üzerinden onay kodu ile yaptırırsın bu olay daha güvenlidir nedeni sırf bir oyun hesabı için operatoru hackleyecek adamın emeğine değmez ayrıca operatorler devlet tarafından izlendiği için biraz da sakata giriyor yani uğraşan olmaz ama biz oyuncular için mesaj başına para kesilebilir neticede Bigpoint.



    Hesabı soyacak kişi size kafayı takmış sinir olmuş biridir zaten yada oyunda ki en büyük rakibiniz olabilir.
     
  4. Merhabalar;

    Bence o şekilde değil ama hesaba giriş yapabilmek için ekstra olarak telefona şifre gelse onu girerek hesaba giriş yapsak daha çok güvenli olmazmı banka alış verişleri gibi.

    İyi forumlar.
     
    MKS-705 bunu beğendi.
  5. İstiklal

    İstiklal User

    Merhaba ;

    İlk olarak imzanızda ki resim , Forum İmza Kurallarına uymamaktadır.

    Resminizi en fazla 500 ( Genişlik ) * 200 ( Yükseklik ) piksel olarak yeniden düzenleyiniz yada kaldırınız.

    Konunuza gelecek olursak bu konu hakkında bir çok konu dediğiniz gibi daha önce açıldı.

    Şifre sistemi , Telefona gelen onay mesajlı sistem yada Silinemeyen item gibi bir çok fikir ortaya atıldı.

    Geri dönük arama yaparak o konulara destek verebilirsiniz.

    Yeni konu açmak yerine eski konuya destek vermeniz , Oyları ve Artan desteği görebilmemiz açısından önemlidir.

    Çünkü destek fazla olması durumunda merkeze iletiyoruz.

    Keyifli Forumlar
     
    Son düzenlenen: 5 Mart 2015
  6. MKS-705

    MKS-705 User


    evet çok güzel olur eeğerki telefon olayı olursa güzel olur ama bigpoint o parayıda bizden keser veya ona da bir paket sunar hesap şifreleme paketi gibi falan filan... neyse
     
  7. Merhaba ,

    Daha önceden benzer bir çok konu açılmıştı ve bölümde arama yaparak en uygun olan konudan desteklerinizi devam ettirebilirsiniz.

    Kilitlenmesi uygundur.

    İyi forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.