Özür Bildirisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖMER.E tarafından 4 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÖMER.E

    ÖMER.E User

    Açtığım son konularda biraz tartışmaya girip insanlarla ters düştüm sinirime hakim olamadığım için özür dilerim haksızlığımı kabul ediyorum
    Yinede aynı şekilde konu açıldığında sert tepkiler vermeyiniz sonuçta alt tarafı bi oyun durduk yere tatsızlık çıkarmak için bi neden yok
     
  2. Konuları tartışma ortamı oluşturmayacak yönde götürmeye çalış Eğer biri kışkırtıyorsa bişi yapma modlar gereken yanıtı ona verir Çok şükür forumda kimseyle bir problemim yok herkesle saygı ve dostluk çerçevesinde sohbet ediyoruz Bi tane forum banım var Doğrusu benim 1 kere forum banım var Onuda hitac etkinliğin adil olmadığını düşündüğümden burda yönetimle laf dalaşına girmiştim :) onlardan tekrar özür diliyorum Zaten artık hitac umrumda bile değil yanınada uğramam parayla kapsülde satın almam
     
    BlackGhost™ ve ÖMER.E bunu beğendi.
  3. _DODGE_

    _DODGE_ User

    Ömer Kardeşim bende senden özür diliyorum biraz üzerine gittim fakat kusuruma bakma.

    Aslında ben herkesden rahatsızlık verdiğim herkesden özür diliyorum. Baktım ki bu kadar sinirin bir yararı yok. 10 vs 1 gelselerde seni kesselerde bunun anlamı yok çünkü sonuçta bu bir oyun fakat bu rahatsız eden insanların oyunda cezalandırılması gerekir yoksa benim gibi ekran başında cinnet geçiren çok arkadaş olur.


    Modlardan da özür diliyorum fakat benim oyun hesabımı bannlamayın çünkü bu oyuna emek verdim. Emeğimin yok olmasını istemem.

    Açıkçası forumu bırakmayı planlıyorum fakat ara mı versem diye de düşünmekteyim.

    Şimdi arkadaşlar size bir kitap önereceğim bu kitabı okuduktan sonra bende sinir felan kalmadı açık açık söylüyorum :)

    kitabın adı ise :

    Allah'ı sevmek ve onun tarafından sevilmek.

    içinde bir çok derviş ve ermiş kişinin sözleri hatta ve hatta hak dostlarının hikkayeleri geçmektedir herkese tavsiyemdir bu kitabı dün okudum bu gün sinir diye bir şey yok üstümde. (ki ben çok sinirli biriyimdir) kuş gibi hafifim şu an :)
     
  4. Bende forumdaki arkadaşlara özür dileyecek bir şey yapmadığım için özür diliyorum :D
     
  5. Bende özür diliyorum...Kalbini kırdığım her insan için..

    Kırdıysam affedin hakkınızı helal edin.

    Şu kısacık dünyada kalp kırmayalım..
     
  6. KARANLIK

    KARANLIK User

    Merhabalar

    Bizler bu zamana kadar yetkililere olan küfürler dışında böyle bir davranışta bulunmadık.

    Ancak sizlere defalarca öfke ile hakkınızı aramayacağınızı sadece ceza alıp konunun biteceğini söylüyorum.Ama siz sanki bize gösterdiğiniz sinirin bir etkisi olabileceğini düşünüyorsunuz.

    Hesabınızda tam 20 uyarı bulunmakta.Eski forumda cezalar sıkıntı olmuyordu.Ancak artık en ufak hatanızda puanları sistem otomatik atadığından 1 ayla bile sonuçlanabilir cezanız.

    İyi forumlar
     
    ÖMER.E bunu beğendi.

  7. Bakın sayın modum ben buraya özür dilemeye geldim fakat bu mesajı buraya yazmanız hoş değil rezil etmeye mi uğraşıyorsunuz ? ben zaten biliyorum bunu , bana hala neden uyarı yapıyorsunuz ?

    20 ceza uyarsının olduğunun farkındayım profilime geldiniz uyardınız konuya geldiniz uyardınız.

    Açıkçası sanki sürekli bir baskı altında tutulmuş gibi his etmekteyim , yani her gelen geçen modun herhangi bir konuda mesaj attıktan 5 dakika yada aradan bir kaç saat geçmeden bu uyarıyı yapması beni bu düşünceye teşvik ediyor.


    Bende insanım anlayabiliyorum fakat habire her konuya gelince bu mesajı siz yada başka bir görevliden duymak insanı aşağılarcasına bir düşünceye sevk ediyor.

    Uyarınızı yaptınız bende anlıyorum 1 kez uyarırsınız 2 hadi neyse 3 sınırdır 3'ten fazlası zarardır.

    Neyse konuyu fazla uzatmak istemiyorum sizden de diğer moderetorlerdende özürümü diliyorum önce ki olaylardan dolayı.

    İyi Günler.
     
    Son düzenlenen: 6 May 2015
    ÖMER.E bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.