Kasma Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☆♥Λℓαуıηızα♥Ɠι∂єя♥☆ tarafından 24 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a. arkadaşlar oyun oynarken bazen kasıyor fakat portaldan atlaynca grafikler herşey gidiyor + donuyor bunu nasıl düzeltebilirim ?
     
  2. -Keskin-

    -Keskin- User

    Merhaba

    Bilgisayarınızdaki çerezlerinizin temiz olması bu kasmaya sebep oluyor.Bunların düzenli olarak temizlenmesi gerekli.Ve bu olan donma durumunu farklı tarayıcılardan denediniz mi ? Şahsen ben mozillayı kullanıyorum böyle bir olay ile karşılaşmadım.

    İyi forumlar
     
  3. Bende mozilla kullanıyorum hatta dün akşam cleaner indirdim çerezleri falan siliyorum gene aynı sadece portaldan atlayınca bu sorunla karşılaşıyorum.
     
  4. SİSTEM

    SİSTEM User

    İnternet hızınız çok önem teşkil ediyor ben opera kullanıyorum şuan ve bir donma yok ve 3d oynuyorum deneyin bakalım.
     
  5. Merhaba ,

    Bazı tarayıcılar oyun performansını olumsuz olarak etkileyebiliyor. Yandex ve Maxthon tarayıcıları genel olarak iyidir.

    İyi forumlar.
     
  6. Java ve adobe flash player güncelmi kontrol ediniz . farklı tarayıcı kullanarak deneyin birde
     
  7. Farklı bir tarayıcı indirmek istemiyorum indirmeye çalıştığımda genellikle virüs giriyor formatlamak zorunda kalıyorum.
     
  8. Merhaba ,

    Asıl sitelerinden indirirseniz bir şey olacağını sanmıyorum. En azından bu zamana kadar ben bir sorun yaşamadım.

    Yandex
    Maxthon

    İyi forumlar.
     
  9. Tarayıcıyı indirirken mutlaka kendi sitesi üzerinden indirmeye dikkat edin ayrıca bilgisayarınızda reklam spyware vb. virüsler bulunabilir bu yüzden oyunu sağlıklı oynayamıyorda olabilirsiniz adwcleaner indirip tararsan bunlardan kurtulursun adwcleaner bu tür virüsleri sistemden kaldırır genellikle siz nekadar silsenizde kendilerini yeniler ve kurtulamazsınız adwcleaner birçoğunu genellikle tümünü bulur ve sisteminizi rahatlatır
     
  10. Merhaba ,

    Ayrıca flash playeri güncelleyin ve ayarlarını da yapabilirsiniz.

    Buradaki konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

    Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

    İyi forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.