chatim banlandı bakın siz neler düşünüyorsunuz ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ▲нero▲ft▲κιπĝ▲FSG tarafından 27 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle kusura bakmayın konuyu nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazdım doğru değilse gerekli yere taşırsanız sevinirim konumuza gelelim.Arkadaşlar benim monitörüm 24 inc neredeyse monitörümden haritanın çeyreğini görüyorum kamudayken daha adamım menziline girmeden beni mili saniyeler içerisinde yakaladı ve bunu 4 kez üst üste yaptı bir pro oyuncu bile bu kadr hızlı ve menzil dışındayken bunu yapamaz oyun açığı dersin ama ona benzemiyor ben 7 senelik oyuncuyum ve bunlarla daha öncede karşılaştım o anda video çekmek aklıma gelmediği için kanıtlayamam zaten zamanımda olmazdı kısa bir süre içinde gerçekleşti neyse devam edelim bunu chatte belirttim dedim böyle böyle adamlar program kullanıyor olabilir dedim ve 5 dk sonra ban yedim 2 saatliğine bunu söylemem mi suç oldu anlayamadım hiç bir yanlış söz kullanmadım özellile dikkat ettim peki banlayacaksın niye tam 5 dakika sonra ban atıyorsun konuşmanın üzerinden 5 dakika geçmiş ve üzerine bir çok yazı yazılmış o anda banla bari 2 saatlik ban yedim benim için az ama zoruma gitti açıkcası ne bileyim önce bir uyarı gelebilir küfür etmedim ya diyebilirsin supprta ilet bu konuyu chatte yazma diye 5 dk sonra sen hangi akla mantığa hizmet ban atıyorsun zaten şikayetimi supprta ilettim ayrıca cchate ben geldi yazıyorum admin tarafından çıkarıldın yazıyor bazı kelimeler admin tarfaında yasaklı gözüküyor 'seni ' yazıyorum bazen admin atıyor çok ilginç olaylar oluyor chatte anlam veremiyorum o yüzden benii senii diye yazmak zorunda kalıyorum her şey ortada böyle şeyler olunca uzun zamandan beri oynayan biri için artık içimde biriktire biriktire patlak verdi buda forumdaki ilk konum ohh içimi döktüm be :)
     
  2. Merhaba ,

    Bazı konularda kendinizce yani bir oyuncu olarak haklı olabilirsiniz fakat inanın bu tür durumların yaşanmasında biraz da oyuncuların etkisi çok fazladır. Mesela yabancı serverlarda bu kadar problem yaşanmıyor çünkü oyunu oyun olarak oynuyorlar. Bizim server'larda ise oyun oyun olmaktan çıkıyor ve gerçek anlamda sanki ölüm kalım meselesi haline geliyor. Chat üzerinde neler neler yazılıyor bir şekilde illa yazacağını yazıyorlar.

    Durum böyle olunca bir çok şey yasaklı duruma geliyor. Böyle olunca bazıları da mağdur oluyor çünkü art niyetli kullanmasa da sistem yada görevliler mecburen görevini yapıyor.

    İyi forumlar.
     
    •*Sehzade*• bunu beğendi.
  3. adminim sizde haklısınız ancak ben global serverdayım yani türkiye serverları gibi değil burası zaten bu yüzden burayı seçtim trlerdeki insanların gerçekten oyundan bazen soğutacak davranışları yüzünden ancak bizede aynı muamelenin yapılması beni geçekten üzdü :( neyse anlayışını için teşekürler gerekirse konu kilitlenebilir
     
  4. Merhaba ,

    Kurunun yanında yaşta yanar olayına geliyor. Genel olarak Türkiye server'larında yada Türk oyuncuların olduğu yerlerde genelde durum bu şekilde oluyor. :)

    Kilitlenmesi uygundur.

    İyi forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.