Artık Ne Yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efe tarafından 1 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Efe

    Efe User

    Merhaba herkese iyi günler...Direk konuya gireceğim uzatmayacağım.
    Goliath-Lenov-Vega-Sinek bulunmakta.
    9 İris 1 havoc 1 hercules
    1 LF-4
    24 Arge
    Pet 5 tane radar 3,kami 3,oto toplama 3,hammadde toplama 3,düşman bulucu 3 tüm lazer slotları açık ve LF-3 var.
    Elmas-Kalp-Güve-Burgu mevcut
    Şuan mevcut 150k uri var ve hızla artıyor :)Sinekle kutu topluyorum arada.Sizce gelen urileri ne yapmalıyım?Kıskaç almayı düşünüm ama sonra rütbe kasmak için daha çok zaman olduğunu düşündüm.Ayrıca PET e bize can basan modülümü alayım dedim ben o kadar sık savaşmıyorum.Urileri zetayamı basayım?Uri basmadan uzun sürer dediler.2 gün sonra LF-4 günü anahtar mı alayım?Her türlü tavsiyeye açığım :)Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
     
  2. Benim size onerim 2 gun boyunxa surekli kuttu topliyip Lf-4 gununde hepsini anahtara yatirin derim.Sonrasinda ise yine kutu toplayarak uridiumunuzu arttirabilirsuniz.Gelen Gglerle zeta acarsiniz.Ayrica arada bir gg kasmak icin pallaya gidip 2-3 saat toplayabilirsiniz.Uridiumlarla anhtardan sonrasinda irileri+apisi 16 yapip hemen sonra ise Zeus gunu kutu acip zeus alip onu da 16 ya yukseltmenizi oneririm.
     
  3. Efe

    Efe User

    Zeusu almayı düşünmüyorum bu sıralar.Geliştirmeye yöneleceğim.GG leride zetaya basıyorum zaten.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.