OYUN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve heLLboyMTR_TR tarafından 5 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. geçin kapılarının önünde düşmanlar duruyo ne çıkabiliyosunuz nede geçebiliyosunuz sürekli öldürüyorlar sadece 2-1 gidebiliyorsunuz BU ADİL DEĞİL !
     
  2. Merhaba ,

    Şimdi bir taraftan haklısınız bir taraftan da oyun yapısı itibari ile bu zaman kadar herkes bu durumları yaşamıştır. Unutmadan özellikle Türkiye Server'larında bu tür durumlar daha çok yaşanıyor. Fakat yapılabilecek bir şey yok yani düşman şirketler baskına geliyor fakat çok güçsüz olan oyunculara da saldırıyorlar.

    Kısaca özellike Türkiye sunucularında oynayanların oyun mantığından kaynaklanan şeylerdir. Şahsen baskına gittiğimde Vengeance gemisinin aşağısına kolay kolay saldırmam. Fakat bir çok defa gördüğüm kadarı ile full + full gelimler Phoenix , Liberator , Piranha v.b. güçsüz gemileri de patlatıyor.

    İyi forumlar.
     
  3. Yine biz TÜRK'ler :D
     
  4. Merhaba ,

    Yabancı server'larda oynayanlar ne demek istediğimi çok iyi anlayacaktır. :) Onların oyun mantığı bizden çok farklıdır. :D

    İyi forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.