Müzayede Salonu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-*ALİ*-*13 tarafından 7 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın adminim;
    Ben bir tasarıma credi bassam sonra o tasarımı açık arttırma bitmeden uridium ile alsam açık arttırma bittikten sonra o credi hesabıma yatar mı ?Yoksa o credi boşa mı gider ?
     
  2. -Keskin-

    -Keskin- User

    Merhaba

    İkinci olarak o tasarımı almış olacağınız için krediniz gitmiş olur.Sizin kullandığınız tarz ile boşa gider.Fakat bu durumda aynı tasarımı iki hangardada kullanabilir durumda olacaksınız.Eğer bir tane tasarımınız olsaydı bir hangarda kullanırken diğer bir hangarda kullanamazdınız.

    İyi forumlar
     
  3. Tm teşekkürler kilitlenmesi uygundur.
     
  4. -Keskin-

    -Keskin- User

    Merhaba

    Rica ederim.İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

    İyi forumlar
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.