ÖGE indirimi sorunu

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by atacanka, Dec 16, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. atacanka

    atacanka User

    Pars adminimiz geçen hafta öge indirimi sorulduğunda twich te şu an var 25 dk kaldı dedi ama biz tr4 de göremedik 3-4 arkadaş. öge indirimi server de değişiklik gösteriyor ya da bir teknik sebebten dolayı tr4 hiç gelmedi ki benim online sürem günde 12 saat neredeyse ki genelde 20-24 arası kesin online oluyorum ve 6 haftadır öge indirimini göremedim. acaba sistem arıza verdi de tr4 e öge indirimi ver miyor mu?
     
  2. -UZMAN-

    -UZMAN- User

    Merhaba,

    Oyunu iyi takip etmiyorsunuz. TR serverlerinde geliştirme indirim saati aynı anda başlamaktadır. Yanlış hatırlamıyorsam 4 aralıkda indirim çıktı. Ve genellikle indirim 2 haftada bir cuma günleri çıkıyor. Yani baktığımızda bu hafta cuma günü indirim saati çıkabilir. Akşam saat 7 den sonra oyun ana sayfasına bakınız.

    İyi Forumlar.
     
  3. atacanka

    atacanka User

    eminim bende 4 aralıkta da kontrol ettim yoktu 11 aralıktada yoktu. o halde benim sayfada sorun var ya da öge indirimi paketi mi almalıyım yoksa. cvblarsanım sevinirim teşekürler
     
  4. -UZMAN-

    -UZMAN- User

    Merhaba,

    Bu indirimi görmek için ek olarak bir şey edinmenize gerek yok herkese gözüküyor. Genel olarak da bir sorun bulunamaktadır.

    İyi Forumlar.
     
  5. atacanka

    atacanka User

    sağolun sorunun cvbı için teşekkürler kolay gelsin
    konu kilitlenebilir
     
  6. -UZMAN-

    -UZMAN- User

    Merhaba,

    Gözünüz bu cuma ana sayfada olsun çıkma ihtimali vardır. Genellikle saat akşam 7 den sonra çıkabiliyor.

    Konu kilitlenmiştir.

    İyi Forumlar.
     
Thread Status:
Not open for further replies.