Acil yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SysTémMagenTaa tarafından 18 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beyler diroit kasmak için küçük gemi dediler phonix aldım onlada npc kesemiyorum leonov al diyorlar goliyle değilde sürekli onla kasıl lf3 bo2leri tamamlıyana kadar bu 2 konuyu bana açıklarsanız çok sevinirim iyi forumlar
     
  2. -UZMAN-

    -UZMAN- User

    Merhaba,

    Öncelikle bu kurala dikkat etmenizi istiyorum;
    VII. Konu başlığı "Admin yardım!, Acillll!,Bi bakın” vb. şeklinde açılan tüm konular kullanıcıya bilgi verilmeden, yönetici inisiyatifi ile silinebilir.

    Sorunuz içinde aşağıdaki tablo yarıdımcı olacaktır.
    [​IMG]

    Leonov un ev avantajı özelliği bulunduğu için ilk başlarda tavsiye edilir. Eğer aşağı haritalarda takılıyorsanız bu avantajlardan yararlanmanız iyi olur.

    Ana Haritalarda , Kazandığı Ev avantajı ile , İki Kat Roket Hasarı , 160.000 Darbe Puanı ve 380 Hızı ile çok etkilidir. Ayrıca gemiye takılan lazerlerin hasarını 2 katına çıkarır. Bunlar sadece x-1, x-2, x-3, x-4 haritalarında etkilidir.

    İyi Forumlar.
     
  3. darko_pro1

    darko_pro1 User

    Başlangıç olarak leonov gemisi önerilir. x-3 ve x-4 haritasında kasılırsın. Droit kasmak içinde leo ile pho arasında pek fark olmadığı görülüyor.
     
  4. Rehber

    Rehber Guest

    Merhaba,

    Arkadaşlarımızdan fikir almak istediğiniz konuları "Yeni Başlıyanlar Bölümüne"açmalısınız.

    Keyifli Forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.