20M uridium

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by AdamAngaralı, Feb 22, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Arkadaşlar Merhaba,
    Oyuna 20.02.2015 de başladım.İlk gün açık arttırmadan golimi ve 10 lu slotumu aldım. açık arttırmadan alınabilcek herşeyi aldım.
    ve şuanda 140k uridium kasmış bulunmaktayım.Katlayıcı x2 paketim var pvpde kutu topluyorum sürekli ve bunu günde en az 10 saat hergün 2 ay boyunca yapıcam.
    Arge ile 548 uridium çıkıyormuş. Benim argem 0 şuan 548 uridium çıkması için kaç arge harcamam lazım. pet alıp toplayıcı yapmayı düşünüyorum. irisleri 2 ay sonra yapıcam 2 ayda 20m uri biriktirmeyi hedefliyorum.
    bana 3. seviye 10 radar protokulü petin ve argelerin bana maa'l olacağı uridium nekadardır. tek amacım kutu toplamak bunu unutmayın. Modum sizdende cevap bekliyorum.
    İyi Forumlar
     
  2. *Cihan*

    *Cihan* User

    Merhaba,
    Konu 2 defa açılmış...Kitlenmesi uygundur...
    Iyi Forumlar
     
Thread Status:
Not open for further replies.