Allah'a emanet olun

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by »»¯¯ωσlƒρаc¯¯««, Apr 4, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bu hesabımı 2009 yılında açtım. Oyunun gerçekten eskilerindenim, uzun yıllar oynamadığım da oldu başka çarlarım da oldu. 4 kez zeta yaptım üst üste hiçbirinde de havoc vermedi. Oyun bizle dalga mı geçiyor artık? Biz burda yok kutudan bilmem neden gemi çıkmadı diye de hayıflanmıyoruz. Binlerce kutu acmısımdır ekstra bir şey de çıkmadı şimdiye kadar zaten. Kesin olarak oyunu bıraktım artık. Hiçbir emeğe değmiyor. Allah'a emanet olun.
     
  2. aimable

    aimable User

    darısı başımıza, korona kapanmaları bitsede ben de kapasam artık
     
  3. Allah a emanet ol. Oyunun kötü yolda olduğu konusunda seninle hemfikirim. Yalnız aklıma birşey takıldı. Ara ara bıraksanda 2009 yılından beri oynuyorsun madem senin havocla ne işin kaldı ki ?
     
    ZamanınEfendisi[TR] likes this.
  4. HAZELNUT

    HAZELNUT User

    Yılbaşında bıraktım 4 ay oldu oynamıyorum. Bugün YouTube gezinirken ZEROPOİNT oyunu bırakmış.
    Oyunda sorunlar devam ediyormuş çoğu kişi de bırakmış en iyi kararı almışsın.
     
  5. ara ara girip bakıyorum otocular, kasamaları filan görünce kapatıp çıkıyorum..Şu oyunu Bigpoint değil de şu içinde mid solo bot koridorları olan oyunun şirketi yönetseydi belki dünyanın en iyi oyunlarından olurdu...(Silmeyin modlar başka oyun ya da şirket adı vermedim.)
     
  6. smoonrise

    smoonrise User

    Çok doğru bir karar .
     
  7. .Sancak.

    .Sancak. Guest

    Merhaba,

    Yanlış hatırlamıyorsam 42 kapıda falan Havoclarımı fullemiştim. Daha fazla yapanları da biliyorum. Tabi o zamanlar çifte ödül muhabbeti de yoktu. Ki şu an hem kasılmak daha kolayken hem de kapıların çifte ödül ve özel ödül muhabbetleri varken, havoc vermese bile her açıdan kârlı değiller mi?

    Evet, elbette havoc için girip de alamamak sinir bozucudur. Ama bence diğer ödüller de hiçe sayılmamalı diye düşünüyorum.

    Bırakmak sizin kendi tercihiniz. Hoşçakalın demekten başka bir şey gelmez elimizden :) Kendinize iyi bakın.

    Kilitlenmesi uygundur.

    İyi Forumlar.
     
Thread Status:
Not open for further replies.