Botcular ve Hileciler

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ZONGULDAKLIM, Jul 5, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bu oyunun en temel sorunları olarak gördüğüm bir problem Bot kulanan ve Hile kulanan kişiler. Biz Emek, Zaman, Para verip oynarken adamlar nerde illegal bir program var kullanıp bizim 1 ay içinde yaptığımızı, adamlar 1 hafta dahi olmadan yapabiliyor biz bunlara nasıl çözüm artık çözüm bulunmasını istiyoruz. Hile kulanan kişiler ise biz EMA veya Kamufle olmadı İnsta kulanıyoruz ama genede am bize hasar veriyor biz bir uçda adam diğer uçda ordan dahi sıkıyor(Şimdi demeyin internetiniz kötü diye 30 oyuncudamı kötü olucak) oda yetmiyor kamufle olarak 20 tane attend in arasına giriyorum adamı dahi işaretlemeden adam bana sıkıyor. Bu ve buna benzer sorunlar 2 yıldır var olmakda yerli yersiz etkinlikler getireceğinize merkez ekip bu konular üzerinde çalışsa daha iyi olur Yeni Harita, Yeni Gemi, Yeni Tasarım yerine bu konulara odaklanılmasını talep ediyorum. Bu sorunlar sürekli biz oyuncular kandırılarak en kısa zamanda ceza verilicektir hak eden hakettiğini bulur gibi mesajlardan sıkıldık artık, Elle tutulur Gözle görülür cinsten uygulamalara başlayın artık Bot ve Hile yapan kişiler bizi bıktırdı. Biz ne kadar dürüst olursak adamlar okadar azıtıyor bizimle dalga geçer gibi küfürlü yazışmalar dahi yapıyorlar bizi dahi bazı dost klanlar kullan bişe olmaz gibiler şeklinde kandırmaya çalışıyorlar.

    !!! Lütfen Bütün Yetkili Kişiler Bot Ve Hile Kullanmakda Olan Kişilere En Kısa Zamanda Gerekli Cezai Yaptırımlar Uygulansın !!!
     
    MuratHancı likes this.
  2. Perseus.

    Perseus. Guest

    Merhaba,

    Bot bannlamaları sistem tarafından otomatik olarak yapılmaktadır. Bu konuda karar merci genel merkezin bulunduğu Almanya'dır.
    Bizler her hafta sizin tarafımıza belirttiğiniz şikayetleri üst mercilere ulaştırmaktayız. Lütfen bu süreçte sabırlı ve anlayışlı olunuz.
    Konunuz rapor edilmek üzere kilitlenmiştir.

    İyi forumlar.
     
    Minerva likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.