Destek Ebedi Kapı

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ►¯§ДŃΛĹЌДßЦ§¯◄ŞRNK, Apr 19, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Saygı değer board adminleri, sizin elinizde değil biliyorum. Bakın ebedi kapıda 28. dalgadan 31. dalgaya 3 kere gittim her seferimde bağlandı kesildi ve 28. dalgadan tekrar başladı. Lazerlerim eksiliyor, her şeyim eksiliyor ama ne hikmetse sar başa tekrar yapıyorum. Bu nedir Allah aşkına ya bu nedir. Yoruldum ben artık. Patlatıyorum kendimi.
     
  2. .Hypnos.

    .Hypnos. Guest

    Merhaba,

    Öncelikle konu başlığınızı forum kurallarına uygun şekilde düzenliyorum tamamı büyük harfle yazmak yasaktır. Sizin de dediğiniz gibi maalesef sorunu çözebilmek bizim elimizde değil aynı sıkıntıları biz de çekiyoruz. Bu sebeple HAR dosyanızı atmanızı istiyoruz ki teknik ekip sorunun neyden kaynaklandığını bulup en kısa sürede çözüm sağlasın. HAR dosyanızı nasıl alacağınızı buradan öğrenebilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

    İyi forumlar.
     
  3. Konu kilitlenebilir, ne yazık ki çözüme ulaşabileceğine dair inancım kalmamıştır. Kolay gelsin.
     
  4. .Hypnos.

    .Hypnos. Guest

    Merhaba,

    Çözüme ulaşmayı herkes kadar biz de çok istiyoruz bu sebeple HAR dosyasının önemini vurguluyoruz :) Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

    İyi forumlar.
     
Thread Status:
Not open for further replies.