Gemi silinmesi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by [BLACKPEARL], Apr 18, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bir durumum var doğru yeremi açtım bilmiyorum ticket attığım halde farklı konu hakkında bana mesaj göndermişler benim askere gitmeden önce bir hesabım vardı bu hesapta citadel gemim vardı fakat askere gidip geldikten sonra çara giriş yaptığımda giremedim mail adresi aklımda kalmıştı ve ben onu dün buldum giriş yaptığımda citadel gemi yoktu yerinde goli vardı ben o hesaba uri,pet,lf3 lazer kalkan falan almıştım para ile fakat bunu ticket olarak attığımda bana yazdıkları mail bilgisi için bilgilerinizi giriniz diye ilgin bir cevap verdiler bu durum nedir ben çözemedim bilgisi olan varmı .
     
  2. Merhaba ,

    Ek hangar var mı belki onlardan birisindedir. Eğer ek hangar yoksa belki de üzerine Goliath yerleştirildi. Durumu tekrar anlaşılır bir şekilde yazarak hesabın incelenmesini talep edebilirsiniz.

    İyi forumlar.
     
  3. ek hangar filan yok citadel gemi vardı şuan ise goliah var citalde ortada yok
     
  4. .*GöKMeN*.

    .*GöKMeN*. Guest

    Merhabalar,

    Gemi değişmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Belirli bir süre zarfından sonra girilmeyen hesapların ekipmanları silinmektedir sadece. Ayrıca support ekibimize durumu açıklayıcı bir şekilde yazınız ve hesabınızın incelenmesini isteyebilirsiniz.

    İyi Forumlar
     
  5. yazdım karakterin id kullanıcı adı mail bilgileri ve konuyu yazdım bana mail işlemi ile ilgili cevap yazdılar saçma bir cevap yazmışlar alakası yokki onla ben çarın bütün bilgilerini biliyorum
     
  6. Merhaba ,

    Support'a mesaj yolladıysanız ilk olarak mesajınızın ulaştığına dair otomatik bir mail alırsınız. Bu mail başlığında TICKET yani Bilet Numarası olur. Daha sonra support'un yoğunluğuna bağlı olarak en geç 48 saat içinde asıl cevap gelecektir. Şayet gelmezse Bilen Numarası ile tekrar mail yollayabilirsiniz.

    İyi forumlar.
     
  7. ÇORBACI

    ÇORBACI User

    Ben 2 yıldan fazla gemime hiç girmedim 2 yıldan sonra girdiğimde gemim aynı bıraktığım gibi duruyordu ne bir eksik ne bir fazla vardı
     
  8. Merhaba ,

    Biz ihtimalleri yazabiliyoruz bunun haricinde hesap incelemesi v.b. şeyleri yapamıyoruz. Konuyu açan arkadaşa da olasılıkları yazdık ayrıca support ile iletişim kurmasını da hatırlattık.

    Gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

    İyi forumlar.
     
Thread Status:
Not open for further replies.