gemiyi kurtaramıyorum

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ADANALIM41, Apr 26, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ADANALIM41

    ADANALIM41 User

    gemimi 3bl de sıkıştı seprom atıcaktım 3-8 geçerken nerden bastıysam j ye oyun güzeldi akıcıydı ama portalda sıkışana kadar neyse oyundan 8 dakikadır düşemedim hesap 8 dakikadır oyunda gözüküyor kaç dakikada düşüyor oyundan başka hangara geçip bl den çıkarıcam gemiyi çıkaramaıyorum bu oyundan düşme süresi ne kadar acaba ?
     
  2. Themis.

    Themis. Guest

    Merhaba,

    Bu gibi durumlar genelde resete kadar düzelemeyebiliyor. Şuan için en hızlı çözüm hazır saat erkenken Support birimimiz ile iletişime geçip geminizi X-1 haritanıza atmasını talep etmektir.

    İyi forumlar.
     
  3. ADANALIM41

    ADANALIM41 User

    anladım modum bi 2 dakika kadar önce düzeldi teşekkür ederim kitleyebilirsiniz ama baya uzun sürdü girmem :D
     
  4. Themis.

    Themis. Guest

    Merhaba,

    Sorununuzun çözülmesine sevindim. :) Umarım bir daha böyle bir sorun yaşamazsınız fakat tekrardan yaşarsanız hemen Support ekibimiz ile iletişime geçerseniz sorununuz çok daha çabuk bir şekilde düzelecektir. :)

    Talebiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

    İyi forumlar.
     
Thread Status:
Not open for further replies.