Hangi Gemi?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by begafekaptantekgöz, Feb 17, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

hangi gemi?

  1. Goliath Plus

  2. Solace Plus

  3. Solaris Plus

Results are only viewable after voting.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba arkadaslar,
    hangi gemiyi alayim ?
    tesekkürler
     
  2. TheEndGame

    TheEndGame User

    ne yapacan nakliyemi hususimi yoksa turistmi gezdirecen maksadın ne söylede ona göre.
     
    Nemesis306 likes this.
  3. herseyim full... savasmak icin
     
  4. TheEndGame

    TheEndGame User

    dostum ozaman goli plus modüllerede iş düşüyor onuda sen değerlendir modüllerin sağlam olanı seç solace plus da güzel ama savaş için bence goli plus..
     
    begafekaptantekgöz likes this.
  5. sagol
     
  6. Amiral34

    Amiral34 Guest

    Merhaba,

    Modüllere bağlı olarak mutlaka değişecektir ama modülsüz düşünürsek goliath plus alır :)

    Saygılarımla,

    Amiral34.
     
  7. Nemesis306

    Nemesis306 User

    Turist gezdirilecekse veya nakliye yapılacaksa Citadel öneririm :D
     
  8. TheEndGame

    TheEndGame User

    öyle diyonda aga turistlerde binmiy kalabalık vasıtalara malum corona var phonix tercih ediyiler.şaka bir yana tabiki arkadaş anlamış meseleyi durumu çözdük sanırım bazılarına böyle espirik yapınca celalleniyo sağolsun arkadaş çakmış işi.
     
    Last edited by moderator: Feb 18, 2022
    Nemesis306 likes this.
  9. herkeze tesekkürler..

    Goliath Plus aldim..

    malzemem var daha Solace almaya degermi?
     
    Amiral34 likes this.
  10. Al dursun hesaba yatırım sonuçta. Goli plusa ilerde nerf gelir belki (hız konusunda) ama solace plusa gelmez (zaten olabilecek en alt seviyede başlatmışlar). Birde herkesin dikkatinden kaçan durum var, Solaris plus. Eğer sağlam modül yakalanırsa çok can yakar bu gemi. 400000 dp nin yanında 18 lazer slotu ve modül başı %3 ek hasar toplam %12 ek hasar ile goli plusa rahatça meydan okur gibi. Sanırım modül ek hasar nerfi yer bir kaç ay sonra bu da.
     
  11. aynisi benimde dikkatimi cekti... Solaris mi Solace mi ? o_O
     
  12. Bu sorunun cevabını önümüzdeki etkinlikte (artık ne zaman hangi etkinlik gelirse) gelecek olan modüller belirleyecek. Ben henüz hiçbir plus almadım, Orcusla devam ediyorum.
     
  13. tamamdir tesekkürler
     
  14. titans___

    titans___ User

    yani modüller önemli , yani hangisinde daha iyi modülün varsa bende bu gemiler olsa da malesef o kadar etkili değil ha Goliath Plus var da hızlı da aynı ayarda gemi ve daha güzel vuruş özelliği olduğu için kimsenin kullanmadığı gemiyle geziyorum gelen sıkıyor kesiliyor ha parçalar çıkarsa Solaris alcam onda hasar vuruş modülü yok yani yüzde 4 var onu da takmıyorum , düşman sıktı kestim , yüzde 16 vuruş güçlü modüllü gemiye rağmen onla kesiyorum da onun DP modülü var ondan mı acaba diyorum ?
     
  15. yalnız şöyle bir şey var arkadaşlar.solaris gemisi için ''Kilitli ve Yüklü Yeteneği: Bu yetenek ile gemi kendi yıkıcı yeteneklerini geliştirir.'' demiş..şimdi bu yetenek geminin yakma yeteneğini mi modul başına %3 arttırıyor? yoksa geminin hasar vuruşunun mu modul başına %3 arttırıyor burda bir ifade yanlışlığ mı var...tam olarak ne demek istenmiş.modlrdan birisi cevap yazabilir mi???
     
  16. Ben yakma yeteneği hasarının saniyede sabit 15k olduğunu, gemiye konulan her modül başına gemi genel hasarının (lazer,roket) %3 arttığını (max. %12) biliyorum.
     
    titans___ likes this.
  17. eğer böyle ise solaris plus extra %12 fazladan hasar güçlendirmesi ile goliath plusun önüne geçiyor.üstelik birde yetenek extrası ve fazladan dp siyle daha güçlü bir gemi olarak gözüküyor bence...sadece hızı 20 birim daha yavaş oluyor.yani solaris plus hasar olarak galiba en güçlü gemi gözüküyor..
     
  18. gemide olan modüller belirleyici oluyor...
     
    titans___ likes this.
  19. titans___

    titans___ User

    bazılarında gördüm Solace Plus da ben, kesinlikle alıcam, yakma özelliği için ben kullanıcam ve sade DP modülü falan güzel diğerleri eh işte, hasar yok da IAC ile Dimetrion eksik ve bu Diemetrion kaç kapı yapınca ne kadar çıkar , messella 5 farklı kapı yapıldı 1 tane mi çıkar neye göre çıkıyor ki bu ?
     
  20. Amiral34

    Amiral34 Guest

    Sadece Alfa beta gamma kapıları sadece pazar günü yapınız o şekilde daha fazla alabilirsiniz.
    Merhaba,

    Solace şu anda almanızı önermem modüller gelsin sonra, Gemiyi aldığınız için konunuz kilitlenmiştir.

    Saygılarımla,

    Amiral34.
     
    titans___ likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.