İlerleyiş Tavsiyesi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by tahrefyalcin34, Aug 28, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. 8 iris 11 proyum 12. proya 1k rinusk kaldı pek bl haritasında kasılmıyorum az vurduğum için geç kestiğimden. Full havoc, 24 argeyim ve 700'e yakın anahtar var 18/45 apis var anahtarlarla tamamlayacağımı düşünüyorum önümüzdeki zeus günü ya da çok az kalıcak şekilde kalır gerisini uri ile tamamlarım vip + indirim de var. Bundan sonra ne yapmalıyım ?
     
  2. samsun553

    samsun553 User

    Proya devam et dostum pro acıkca vurusu gücüde artacak
     
  3. Kesinlikle pro ya devam et ve zeus gününde apisi bana kalırsa tamamlarsın ama zeus için biraz parça gerekebilir. Zeta kapısı ile birlikte anahtar toplamaya devam etmeni tavsiye ederim.
     
  4. uriyle job-100 gibi lazer almalı mıyım rahat kasılmak için peki 12-14k civarı vuruyorum beslemesiz haliyle biraz yavaş oluyor
     
  5. _-Thanatos-_

    _-Thanatos-_ Guest

    Merhaba,

    Prometheus Lazer Topu eksikliğinizi gidermeniz ve gelişiminizi hızlandırmanız için Zeta kapısı dönebilirsiniz.
    Eklemek isterim ki @yılmazcan47 oyuncu arkadaşımızın ilerleyişe göre yapmış olduğu planlamanın bulunduğu konuya da Buradan ulaşabilirsiniz.

    İyi Forumlar.
     
    yılmazcan47 and tahrefyalcin34 like this.