İndirim Paketi Sorunu

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by [Ø]ЛЦ尺ŁЦ, Jun 27, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Herkese merhaba,
    ben ay sonu indirimine ek olarak bi indirim paketi daha aldım, böylelikle indirim yüzde 50 olur diye düşünmüştüm öncesinden ama olmadı. Sonradan para ile aldığım indirim paketi normal indirim paketine eklenmedi. Yüzde 50 indirim olacak diye hayal ederken büyük bir hüsrana uğradım, bunun için ne yapmak lazım?
     
  2. _-Thanatos-_

    _-Thanatos-_ Guest

    Merhaba,

    Almış olduğunuz indirim ve Günlük Giriş Takviminden almış olduğunuz indirimin aynı olması sebebi ile süresi uzatılmıştır. Bu durum ile ilgili ne yazık ki bir şey yapamıyoruz. Konu ile alakalı daha önceden Forum Kanalında konu açmanız halinde gerekli yardım sağlanabilinirdi.

    İyi Forumlar.
     
  3. 2 pakette aynı olduğu için süresi uzamıştır sadece.