Kamikaze 3 Modülü

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by cehennem-meleği_32_, Jul 14, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kamikaze 3 modülünün herhangi bir özelliği var mı mesela ticaret modülünde hammadde satınca belli bir süre beklemek gerekiyor onun gibi farklı bir özelliği var mı ?
     
  2. Kullandığında 30 sn bekleme süresi var kami 3 ün.
     
  3. senberk99

    senberk99 User

    75.000 hasar veriri.30 saniye bekletir
     
  4. G-KK1 - Kamikaze Modülü ;
    [​IMG]
    Kamikaze Modülü aktifleştirildiğinde , P.E.T. ' inizin yada Geminizin Darbe puanları ciddi oranda hasar gördüğünde ( azaldığında ) P.E.T. ' iniz kendini , rakiplerinizin üzerine doğru ilerler ve son bir darbe vurmak için kendini imha eder.

    P.E.T. Bu patlamadan sonra ağır hasar alır ve yeniden çalışabilmesi için belirli bir süre beklemeniz gerekmektedir.( Soğuma Süresi )
    P.E.T. ' inizin yeniden çalıştır hale geldiğinde , P.E.T. ' inizi aktifleştirebilmek için önce tamir etmeniz gerekmektedir.

    Kamikaze modülünün seviyesi arttıkça , Rakiplere verdiği hasar ve Patlama Yarıçapı ( Hasar verdiği alan boyutu ) artarken , Soğuma süresi de azalmaktadır.( Bakınız Tablo )
    [​IMG]
     
  5. Merhabalar;

    Cevap veren üyelere teşekkür ederiz.
    Gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

    İyi forumlar.
     
Thread Status:
Not open for further replies.