Kapı yapma

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by SilenceWilFall, Jun 7, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Mesela zeta kapısı yapmak istiyorum enerji kasmak için pala ya gidiyorum ama kesiyorlar uridium da vermek istemiyorum ne yapabilirim ?
    (Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim)
     
  2. Geminizn vuruşu biraz iyi ise cubikon yapıp ordan gelenleri harcayabilirsiniz. Ya da palladium da Vega Lighting gibi gemile kullanalarak kaçabilirsiniz.
     
  3. Goliath var 8-10k vuryorum x1 le
     
  4. Labirent

    Labirent Guest

    Merhaba,

    Chat üzerinden güçlü bir klana üye olup palladium toplamanız sizin yararınıza olacaktır. Aksi halde cubikon gruplarına girip haftasonu galaksi kapısı indirim gününde kapınızı açabilirsiniz. Farklı şekilde 4-x haritalarında avantaj kutuları toplayıp galaksi kapısı enerjisi biriktirebilirsiniz.

    İyi forumlar
     
  5. hocam hep paladyum toplayan bi klana üye ol mümkünse güçlüde olsunlar biraz
     
  6. 1-Palladium toplayan klan
    2- 4-1,4-2,4-3 haritalarında 6tlye katlayıcı çekip kutu toplamak
    3-Cubi gruplarına katılmak veya tek başına cubi kesmek sonrasında indirim çekip kapıya yatırmak
    Bunları uygulayabilirsiniz.Bence en mantıklısı katlayıcı ile kutu üstüne indirim çekip pazarları zeta dönmek olacaktır.
     
  7. jemzdemir

    jemzdemir User

    Katlayıcı alıp 4-x haritalarında kutu toplaman daha faydalı olur. Petin varsa petle birlikte toplasan saatte 10-12k uri(Pet protokollerine bağlı) kasabilirsin.
     
    .Paradoks. likes this.
  8. Pala toplamak ve cubi kesip uri kesmekten başka avantaj kutusu toplamak kalıyor 4-x'te. :)