Konfigürasyon Kaydetme

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by MRDOCTOR23, Dec 23, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MRDOCTOR23

    MRDOCTOR23 User

    Farklı gemilere geçerken konfigürasyon dizmekten yorulduk artık bu zor bişey değil bu oyuna bi konfigürasyon kaydetme mevzusu gelmesi lazım artık hem bu sayede oyundaki gemi çeşitliliği artıcaktır. Aynı tür gemiler arasında konfigürasyon aktarılabiliyor fakat örneğin bi rpusat gemisinden sayborga aktarım olmuyor. Her seferinde her şeyi silip tekrar dizmek zulümden başka bir şey değil. Özellikle diroit tasarımlarını her diroite tek tek taşımak zorunda kalıyoruz 10 diroit 2 konfi 20 kere tek tek diroit tasarımı atıyoruz. Kanser olmama az kaldı. Ayrıntılı bir şekilde açıklamama gerek yok heralde bu mevzuyu çünkü bir çok oyunda benzer mevzular var bununla bir ilgilenin artık.
     
  2. Bununla ilgili bir kaç konu açılmıştı zaten büyük ihtimalle onunla birleştirirler. Herkesin çok ihtiyacı var böyle bir şeye. Ama geliştiriciler daha alev almış sunucularını söndüremiyor. Onu halletmeden sanırım yeni bir ekleme yapmayacaklar gibi duruyor oyuna.
     
  3. .üYe.

    .üYe. User

    sunucular mı yanmış?
     
  4. Bu lagın başka açıklaması yok. Ya da internet kafe ana bilgisayarlarını server olarak kullanmaya başladılar :D
     
  5. .üYe.

    .üYe. User

    Bence bi çalışmalar yapıyolar ama bilemiyorum neyin peşinde olduklarını. Açıklama da yapılmıyor. Ya dediğin gibi ciddi bir sorun var ya da yenilik getirecekleri için açıklamaktan kaçınılıyor. Umarım bir an önce çözülür. :)
     
  6. Manitu

    Manitu Guest

    Merhaba,

    Öncelikle forum kuralları gereği konu başlığının büyük harfle yazılması yasaktır. Diğer bir ihlal ise, bölüm kuralları gereği açılan konularda anket olmak zorundadır.
    Ve en önemlisi aynı amaca hizmet eden birden fazla konu olmamalıdır. Sizin açmış olduğunuz konunun bir benzerine buradan ulaşabilirsiniz. Bu nedenle konunun kilitlenip arşive taşınması uygundur.

    İyi forumlar.
     
Thread Status:
Not open for further replies.