Konfigürasyon sorunu

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by CzRєкѕoℓo™[11LF4], Dec 6, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Biri bana vurduğunda ağırdan kaçış konfisine geçerken o konfideki 670k kalkan yok oluyor. Normalde bu sorun yok ama düşman vurunca böyle bir sorun ortaya çıkıyor. Ağırdaki kalkan bitip kaçışa geçince sadece darbe puanım görünüyor ve direk gemiye hasar alıp beni kesiyorlar.
     
  2. .Hypnos.

    .Hypnos. Guest

    Merhaba,

    Oyundaki anlık takılmalardan dolayı bu tarz sorunlar oluşabilmektedir. Sorununuz tekrarlanırsa video çekerek supporta bilet attığınız takdirde çözümü için çalışmalar yapılacaktır.

    İyi forumlar.
     
  3. aynen böyle bir sıkıntı var oyunda 2. konfideki kalkanı görmüyo savaş anında direkt darbeden gidiyor ve bişey daha merak ediyorum darkorbit forum moderatörleri adminleri vs. gerçekten bu oyunu oynuyolar mı yani bizim yaşadıgımız sorunu siz nasıl yaşamıyorsunuz bu kadar mı basit oynuyosunuz savaş oyunu bu sürekli olarak savaşmaktayız böyle problemler sizin gözünüze takılmıyor mu
     
  4. Karalı

    Karalı User

    evet az önce r-zone'da başıma geldi yarım kadar adam dikkatsizliğim yüzünden az daha kesebiliyordu beni. Konfi attım full kalkan olan konfi bir anda kalkansız kaldı.
     
  5. Admin Bey söylemesi kolay, zaten oyunu ağır çekimde tekleye tekleye dona dona oynuyorum, savaştığım adamla mı uğraşayım o anda video mu çekmeye çalışayım ? Ctrl+SolShift+E ile kayıt yapıyorum , o anda bassam rakibe vurma kesiliyor ve PET açılıyor. Kısayol tuşu da değişmiyor. Ben burda bir tane sorunu bildiriyorum gerisi size kalmış ,sadece bildireceksiniz o kadar. Beni niye uğraştırıyorsunuz onu anlamıyorum.
     
  6. FUTABE

    FUTABE User

    Merhaba;R-zone Haritası görevlerindeki 105/67,5 koordinatlarına gidilemiyor.3 Adet çember arasında kalan bölgeye ne yaptıysam girmek mümkün değil.