Lazer Hasarları Yanlışlığı

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by has11, Mar 29, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. has11

    has11 User

    34 lazer lik bir sıkımın değerini anladığım kadarıyla hesaplıyorum . Lazerlerin hepsi 16. seviyedir .7LF 4 -200x7: 1400 -----27LF 3-27X150: 4050 TOPLAM : 5450 Bunları kelle avcısı 2 ve uzaylı avcısı nı açtığını var sayarsak bir de % 10 destekle 7000-7500 lazer hasarı yapıyor ,besleme de %60 diyecek olursak 12 000 bin yapıyor ,bunlar benim geminin muhtemel değerleri diyecek olursak ,bu hesaplarla beslemesiz 30.000-35.000 Lazer vuran arkadaşlar nasıl vuruyor ,çünkü hepsi LF 4 olsa 34x200: 6800 lazer hasarı yapıyor ? Bunu şunun için yazdım lazer hasarında hesaplamamda yanlışlık mı var yoksa oyunda lazer hasarıyla ilgili bilmem gereken başka bir şeyler daha var mı ,teşekkürler.
     
  2. 0BLIVI0N

    0BLIVI0N User

    Merhaba,

    Bunlara ek olarak roket hasarlarını ekledinizmi?

    Ek olarak aşağıyı inceleyiniz.

    LF3 ve LF4 Lazer Hasar Tablosu

    iyi forumlar.
     
  3. has11

    has11 User

    öncelikle teşekkür ederim tablo güzel olmuş anlaşılır ancak benim 10 diroit 34 lazerle ve 41 argeyle : 7-8 bin sıkmam 7-27 lf-4-lf-3 dağılımı var ,tabloya göre yanlış tablo da yanlız geminin 7 bin sıkacağı yazıyor ,arada çok büyük fark var ,bunun sebebi ne olabilir anlayamadım ?
     
  4. Merhaba ,

    Her iki konfigürasyondaki malzemeleri çıkartıp tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizledikten sonra tekrar malzemeleri iki konfigürasyona dikkatlice yerleştiriniz.

    [​IMG]

    Eğer düzelmez olmazsa gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır olarak support'a bildiriniz.

    İyi forumlar.
     
Thread Status:
Not open for further replies.