LF4- Hiperplazmoit

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ..MAGNUM.., Dec 26, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ..MAGNUM..

    ..MAGNUM.. User

    Geliştirmelerde: LF4- HİPERPLAZMOİT için gerekli malzemeler :: 1-ad. lf4 + diğer malzemeler...> 16.lvl-lf4 olduğunda ( LF4- HİPERPLAZMOİT ) >> 16.lvl.mi oluyor.? gördüğüm kadarı ile LF4- HİPERPLAZMOİT'-i sonradan geliştiremiyoruz. bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse seviniriz hepimiz. saygılar.
     
  2. .Paradoks.

    .Paradoks. Guest

    Merhaba,

    Geliştirmeli Lf-4'leri (Magma sondası, Yansıma sondası, Hiperprazmoit) birleştirmek için kullanılan Lf-4'ün herhangi bir geliştirmeye sahip olmasına gerek yoktur. Eğer elinizde geliştirmesi olmayan Lf-4 varsa birleştirme için o kullanılır. Bunun dışında Magma sondası, Yansıma sondası, Hiperprazmoit 16 seviye geliştirmesi olan Lf-4 ile temel olarak aynı vuruş gücüne sahiptir.

    Detaylara buradan ulaşabilirsiiz.

    İyi forumlar.
     
  3. ..MAGNUM..

    ..MAGNUM.. User

    sayın S-Moderator'm ( Paradoks ) ilgilendiğiniz için tşk.ler. ekonomik olarak geliştirmede -lf4- ilk sıraya almak
    akıllıca değil.! sermayeyi akıllıca kullanmak şart. hesaplarımızı : kısa vadeli değil; uzun vadeli yaparsak..! sonuç:: hayatta kalmak için jenaratörleri ilk sıraya alabilirmiyiz.? tabii : yeşil jenaröterlerin alternafi çıkmazsa. saygılar. k.g.
     
  4. .Paradoks.

    .Paradoks. Guest

    Merhaba,

    Geliştirme yapmak için en iyi sıralama droditler, kalkanlar ve lazerlerdir.
    Droditlerinizi geliştirmek size konfinize göre vuruş ve kalkan puanı sağlayacaktır.
    Kalkanlarınızı geliştirmek sizin düşmanalrdan kaçmanızı ve hayatta kalabilmenizi sağlar.
    Size tavsiyem Prometheus görevlerin bitirin ve günlük, haftalık görevleri bitirerek ayda 4 adet (ilaveten günlük giriş bonusu takviminden de 1 adet kazanılmaktadır) geliştirmeli Lf-4 için gerekli Tetrathin ve Kylonu toplayın. Kısa zamanda lazer geliştirmesinden bu sayede kurtulursunuz.

    İyi forumlar.
     
  5. ..MAGNUM..

    ..MAGNUM.. User

    teşekkürler. konu net olarak anlaşılmıştır. saygılar.
     
  6. Manitu

    Manitu Guest

    Merhaba,

    Rica ederiz, konu aydınlatıldığına göre kilitlenmesi uygundur.

    İyi forumlar.
     
Thread Status:
Not open for further replies.