Nasıl gelişmeliyim?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by mojna, Sep 4, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mojna

    mojna User

    [​IMG]

    hesabım bu şekilde.13 level. 15 lf3 var. 6 flax 1 iris diroit var full lf2 var onlardada. nasıl devam etmeliyim?
     
  2. Tom_Cat

    Tom_Cat User

    gelişmekte olan oyuncular için VIP şart( pet kamikaze 3 ile) veya katlayıcı ile kutu toplayabilirsin.
     
  3. Megatr0n

    Megatr0n User

    İster pvpde kutu toplayabilirsin pet ile ve kendin katlayıcı yardımıyla. İstersen de arkadaşın dediği gibi vip alırsan kami ile daha kolay kasılabilirsin
     
  4. SLASH

    SLASH Guest

    Merhaba,

    İris fiyatlarının en az olduğu saatleri kollayarak öncelikle iris droitlerinizi tamamlamanızı öneririm. Kamikaze şu durumda size pek bir getiri sağlamaz. Kristallon kesebilirsiniz, bu sayede irislerinizi alana kadar harcamazsanız bir miktar uridium birikir. Bu uridiumlar ile yeşil ganimet anahtarına indirim geldiğinde dilerseniz kendi alacağınız indirim ile birleştirip LF4 günlerini değerlendirebilirsiniz.

    İyi forumlar
     
    ÈrroR_™ likes this.
  5. mojna

    mojna User

    lf3 e devam etmeyim ozaman. peki bu kalkanı nasıl yapmalıyım. şimdiye kadar hızlı olsun daha çok vurayım diye hiç kalkan almadım. gerek var mıdır benim için?
     
  6. SLASH

    SLASH Guest

    Merhaba,

    Droitlere devam etmeniz iyisi olacaktır. Eğer kristallonu kasar almadan dönebiliyorsanız Lf3'e de yönelebilirsiniz. Pek kalkanı kontrol edemiyor hasar alıp bitiriyorsanız kalkanı, arada bir de kalkan almak yararınıza olacaktır.

    İyi forumlar
     
    ÈrroR_™ likes this.
  7. KIRMIZI.

    KIRMIZI. User

    Merhaba,

    Kalkan her oyuncu için önemlidir modumun da dediği gibi LF-3'ede yönelebilirsiniz.

    İyi forumlar.
     
    ÈrroR_™ likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.