Otomatik tıklama

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by kayahancı, Nov 13, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kayahancı

    kayahancı User

    Sayın adminlerim bu otomatik tıklama yapanlar ne olacak onlarda illegal program kullanıyor 2bl haritasında kamufleyim düşman (TR1-TR5 sunucusu 4cüsü) başkasına sıkıyordu adam ölür ölmez beni seçti bu kadar hızlı tıklama yapamaz kimse botlara çözümünüz yok en azından bunlara bişey yapın belli oluyor kimin ne yaptığı.
     
  2. Merhaba,

    Değerli oyuncu bu konu ile ilgili yetkili biz değiliz. Biz sizden gelenleri iletebiliriz. Gerekli cezai işlemi sadece merkez ekip yapmaktadır.
    Hassasiyetinizi anlıyorum ve raporlarımızda bu konuya yer vericeğiz.

    İyi forumlar.
     
  3. kayahancı

    kayahancı User

    teşekkür ederim yalnız konunun açık kalmasını isticem sizden diğer arkadaşların görüşlerinide merak ediyorum.
     
  4. :D :D :D :D :D :D
    Sizin raporlarınız bi halta yaramıyor yıllardır raporluyorsunuz :D Boşa uğraşıyoruz burda :D
     
  5. Merhaba,

    Değerli oyuncu lütfen üslubunuza dikkat edin. Aksi takdirde cezai işlem uygulanacaktır.
    Bizler forum takımı olarak sizlerin daha adil bir ortamda oynaması için uğraşıyoruz.
    Bizimde yetkilerimiz kısıtlı. Biz sadece sizden gelenleri raporluyoruz. Genel merkez işlemlerde yetkili tek yer sadece onlar müdahale edebiliyor.

    İyi forumlar.
     
  6. Gerçekler bunlar en son bot banı 2 sene önce geldi kaç defa yazdık hep raporluyoruz hep raporluyoruz hiçbir şey olduğu yok saçmasapan etkinlikler geliyor.Sizin suçunuz yok tabii ki kaale alınmıyorsunuz belirttiğim bu :D
     
  7. Bana göre oto tıklama hilesi bot sorunundan bile önce gelir.Çünkü bunu kullanan kişiyi veya klanı yenmeniz imkansızdır.Şu anda oyunun temelinde başlıca şu dinamitler var;
    1 Oto tıklama
    2 Bot
    3 Pushing
    4 Normal oyuncuları etkileyen (Azalan getiri)
    4 Yeni geliştirme ve birleştirme (Bu malzemeleri elde etmenin zorluğu)

    Bu dinamitleri etkisiz hale getiremeyen veya getirmek istemeyen yönetimden diğer sorunları çözmesi elbette beklenemez.
    Bu kadar proğramcının olduğunu görüpte bir şey yapmamakta bir iş var !
    Buradan adminlere soruyorum.Bot kullanmak serbet mi artık ? Çünkü oyun artık *** dönmüş durumda.Benim en son gördüğüm 5-6 kişi aynı grupta bota atıp cubikon kestirmeye başlamış.
    Bu kadar vurdum duymaz olunmaz.Bakalım bu darkorbit ne yapmak istiyor.Hep birlikte görecez.
     
    Last edited by moderator: Nov 13, 2019
    kayahancı likes this.
  8. kayahancı

    kayahancı User

    İşte aradığım tepki sen varya adamsın adam :) Biz chatte bu adamlara *** deyince uyarı alıyoruz en kötü 1 saat ban yiyoruz ama doğruya doğru bu tam bir *** :D
     
  9. Minerva

    Minerva Guest

    Merhaba,

    Uyarıya rağmen kullanmış olduğunuz üsluba dikkat etmemeniz nedeniyle hesabınız hakkında gerekli cezai işlem uygulanmıştır.

    3. parti yazılım kullanımı Kurallar içerisinde de belirtilmiş olduğu gibi bizlerin de defalarca belirtmiş olduğu gibi YASAKTIR. Aktif olarak banlama görmüyor olmanız bu konular hakkında bir şey yapılmadığını/göz yumulduğunu göstermez. Lütfen bu tip ithamlarda bulunmaktan kaçının.
    Görüşlerinizi belirtirken kullanmış olduğunuz üsluba dikkat ediniz aksi takdirde cezai işlem ile karşılaşabilirsiniz.

    İyi forumlar.
     
    Ataaa likes this.
  10. Minerva kardeş biz boşa konuşuyoruz.Sana kolay gele.
     
    Mr.User likes this.
  11. Minerva

    Minerva Guest

    Merhaba,

    Boşa konuşmuyorsunuz ancak uymanız gereken kuralların mevcut olduğu bir platformda görüşlerinizi dile getirirken de dikkat etmeniz gereken hususlar bulunmaktadır. Forum Takımı olarak bizlerin bir görevi de yanlış anlaşılmalara mahal vermemektir.

    Bahsetmiş olduğunuz sorunların farkındayız ve çözülebilmesi adına bir şeyler yapılması için de düzenli olarak şikayetlerinizi raporlamaktayız. Çözüm olabilecek önerilerinizi raporlamaktayız. Ancak Forum içerisinde defalarca belirtilmiş olan durumları tekrar sormak/sorgulamak -cevabını siz biliyor olsanız dahi- bizlerin de vermesi gereken cevapları vermesine yol açmaktadır.

    Kurallara uygun bir şekilde oynayan siz dürüst oyuncularımızın oyundan zevk alabilmesi için bu sorunların tamamının çözülebildiği günler umarım yakındadır. Somut olarak bunlarla ilgili yapılanları hissetmiyor olabilirsiniz ancak bu hiçbir çalışma yapılmıyor anlamına da gelmemektedir. Sizden ricam her ne kadar durum öfkelendiriyor olabilse de kurallar dışına çıkmadan görüşlerinizi belirtmeniz ki bu sayede karşılıklı iletişim sağlanabilsin.

    İyi forumlar.
     
    Ataaa and kayahancı like this.
  12. kayahancı

    kayahancı User

    Konu kitlenebilir sayın modum :)
     
  13. .Paradoks.

    .Paradoks. Guest

    Merhaba,

    Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

    İyi forumlar.
     
    -=ODIN=- and kayahancı like this.
Thread Status:
Not open for further replies.