Oyun Sorunları

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ALUCARD-BeRsErK, Jul 18, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *FREEDOOM*

    *FREEDOOM* User

    en azindan bi bilgi verseler oyunda ki proplemin kaynagini bizde soyleselerde bi nebze rahatlasak nasil bi hala getirdiniz oyunu yetkililer ne icin para kazaniyosunuz bu oyundan bu hakkimizi eninde sonunda her turlu aliriz sizden bize verdiginiz deger yoksa biz bu degeri oynadigimiz oyunun hakkini her turlu almasini biliriz en azindan yada bunu soyleyin biz sizinle ugrasmak istemiyoruz bizde anlayalim bizi hukuk gorusmesine cagiriyolar hukuktada yerimiz var hakkimizi burda alamicaksak orda gorusme baslatalim TOPLANIP!!!!!!!
     
  2. #DaffyDuck

    #DaffyDuck User

    TR4/6 çok çöküyor knk global avrupa 7 ye başlamamın sebebi şu ebedi kapının sonundaki lag problemi idi
     
  3. #DaffyDuck

    #DaffyDuck User

    Kanka ben aşırı anlamıyorum ama sunucuların kendisinden ötürü bu lag biraz kesenin ağzını açıp düzeltmeleri lazım
     
  4. PİONEER

    PİONEER User

    oyuna baglanmio saka gibi yaaa
     
  5. Reelim

    Reelim User

    Umarım verdiğimiz değerin karşılığını alırız artık lag,bug olmadan oynamak istiyorum merkez ekibimm bi el at be
     
  6. *FREEDOOM*

    *FREEDOOM* User

    bizden kazandiklari para milyon dolarlar kesenin agzi degil bizim agzimizi acmaya calisiyolar bu oyunda artik aldiklari para helal degil ben ufak bi hayatimdan zaman ayirip bu oyunda zevk yasamaya calismak icin yemegime verecegim parayi buraya veriyorum ilgilensinler artik parayi alip keyif yapmaya benziyo bunlarinkisi ufak bir sirket degilki anlayalim bu sirket bisey yapamaz diyelim koskoca BIGBOINT ayip bu isime kendi kendilerine hakaret ettiriyolar

    oyun acildi lag devam ediyor hala
     
    Last edited by moderator: Jul 19, 2020
  7. Bu oyun düzelmez boşuna isyana bağlamayın kabullenmek gerekiyor.

    Yönetim N/A göndermediği için sorunlar kalıcı olarak devam edecek.
     
    Last edited by moderator: Jul 19, 2020
  8. _-Thanatos-_

    _-Thanatos-_ Guest

    Merhaba,

    Yaşamış olduğunuz sorun hakkında farklı bir konu açarak bilgi verebilirmisiniz?
    Forum Kuralları gereğince tamamı büyük harften oluşan mesaj içerikleri ol
    Sorunlar genel olarak yaşanmaktadır. Türkiye serverine özel bir durum bulunmamaktadır.
    Lütfen asılsız ithamlarda bulunmayınız. Yaşanan sorunlar ile alakalı oyuncularımızın stresli olduğunun farkındayız. Bu sebepten uyarı işlemi gerçekleştirilmiştir.
    Belirtmiş olduğunuz durum ile alakalı Türkiye serverinde yeni bir hesap açmanız durumunda veya farklı bir hesabınızda sorun olacağı anlamına gelmemektedir. Şöyle örnek vermem gerekirse; Görevli hesabımda oyuna giriş ile ilgili sorun yaşamama rağmen asıl hesabımda sorun yaşamamaktayım. Sorunların raporlandığını ve teknik ekibin çalışmalarını sürdürdüğünü belirtmek isterim.
    Forum Kuralları gereğince alt alta yazmak (floot yapmak) yasaktır. Mesaj içeriğiniz tarafımca birleştirilmiştir. Lütfen bu kurala uyunuz.
    Yapılan telafi içerikleri tamamiyle script yardımı ile yapılmıştır. Haksız işlem olmamıştır. Oyun içerisinde belirtilen günler arasında almış olduğunuz ancak kullanamadığınız destekler hesabınıza eklenmiştir. Belirtilen konuya Buradan ulaşabilirsiniz.
    Mesaj içeriğiniz tarafımca düzenlenmiştir. Forum Kuralları gereğince görevli ismi paylaşımı algı oluşumunu önlemek amacı ile yasaklanmıştır.

    Genel olarak belirttiğiniz sorunlar raporlanmıştır. Teknik ekip çalışmalarına devam etmektedir. Sorunların çözülmesi durumunda gerekli duyuru Forum Kanalı üzerinden yapılacaktır. Konuya gerekli cevabın verilmesi ve tartışma ortamı oluşturduğundan dolayı kilitlenmesi uygundur.

    İyi Forumlar.
     
Thread Status:
Not open for further replies.