Parallels desktop

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by CAGRO, Apr 13, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. CAGRO

    CAGRO User

    Arkadaşlar selamun aleyküm, Macos(mac) işletim sistemi kullandığımdan darkorbit oynayamıyorum çünkü sadece windowslar oyunu indirebiliyor şuanda bilgidiğiniz gibi. Parallels desktop satın alıp oyunu oynamayı düşünüyorum, daha önce hiç parallels desktopda darkorbit oynayan oldumu fikirlerinizi söylermisiniz ?

    arkadaşlar yokmu kullanan parallels desktop ?
     
    Last edited by moderator: Apr 15, 2021
  2. Almanca yok bende, english... :D
     
  3. .Mephistos.

    .Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

    Merhaba,

    İstemci için geliştirmeler devam etmektedir. Parallels desktop olayına gelecek olursak Bir çok windows oyununu oynatabildiğine şahit olduğum güzel bir yazılımdır kendisi. Oyunun mevcut istemcisini şu an kullanabileceğiniz en yararlı program diyebilirim size. Ancak bootcamp ile uğraşırım derseniz onla da uğraşıp windows a çevirebilirsiniz bilgisayarınızı, tabii bu benim kişisel görüşüm. Kullanmış olan veya kullanmakta olan arkadaşlar size daha fazla yardımcı olacaktır.

    Ard arda flood oluşturacak mesajlar atmaktan kaçınınız. Mesajlarınız tarafımca birleştirilmiştir.


    İyi Forumlar.
     
  4. CAGRO

    CAGRO User

    Bootcamp kullandım fakat sürekli windows ile mac arasında geçiş yapmak çok can sıkıcı bir durum o yüzden parallels desktop kullanmayı düşünüyorum, değerli yorumlarınız için teşekkürler. Bahsettiğiniz istemci unity mi acaba yoksa macOslarında indirebileceği darkorbit mi yapıyorlar ?
     
  5. .Mephistos.

    .Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

    Merhaba,

    Öncelikle rica ederim. Bahsettiğim istemci Unity dir.

    İyi Forumlar.
     
  6. CAGRO

    CAGRO User

    daha önce parallels dekstop ile herhangi bir windows oyunu oynadınız mı acaba ?
     
  7. .Mephistos.

    .Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

    Merhaba,

    Kendim kullanmadım ancak kullanan bir kaç tanıdığımın bir çok oyunu rahatlıkla oynayabildiğini söyleyebilirim.

    İyi Forumlar.
     
  8. CAGRO

    CAGRO User

    değerli yorumlarınız için tekrardan teşekkürler, oldukça faydanız dokundu bana.
     
  9. .Mephistos.

    .Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

    Merhaba,

    Rica ederim. Her türlü soruna yardımcı olmak için buradayız.

    İyi Forumlar Dilerim.