PET YAKITI

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by -chuckyyy-, Nov 6, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

hayırsa nedenini yaz

  1. Kesinlikle olsun

    6 vote(s)
    66.7%
  2. Geliştirilmeli

    2 vote(s)
    22.2%
  3. Hayır

    1 vote(s)
    11.1%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -chuckyyy-

    -chuckyyy- User

    Selamın Aleyküm arkadaşlar şimdi çoğumuzun sorunu pet yakıtı.Ben kutu topluyorum ama cok gidiyor 15 seviyesinde. Bu yüzden şöyle düşündüm galaxy Gates lerden ve kutulardan pet yakıtı çıksın. Böylece kutu toplarken petin yakıtınıda amorti etmiş oluruz.
     
  2. SEREMENE

    SEREMENE User

    Bende Chuck arkadaşımıza katılıyorum. Pet 15 lv de çok fazla yakıt tüketiyor Ya avantaj kutularında da pet yakıtı olsun veya buna bi çözüm bulunsun. Petin slotlarına %3 olmak koşulu ile alınan protokoller slot dolduruyor ne yapalım yani bütün slotları yakıtı az kullanmayı saglayan protokollerlemı dolduralım. Ben şahsen npc ye %6 vuran protokol tercih ediyorum. O yüzden buna bir çare düşünmeniz gerekiyor. Yakıtı az kullanmaya sağlayan protokoller çokta işe yarar bir durum sağlamıyor.
     
  3. İstiklal

    İstiklal User

    Merhaba ;

    Galaksi Kapılarından olabilir ama ganimet kutularından çıkmasını kendi şahsımca önermiyorum

    Zaten Çıkma olasılığı çok az olan LF4 , Apis gibi ender ekipmanlar ' ın çıkmasını daha da zorlaştırır.

    Keyifli Forumlar
     
  4. anakin5555

    anakin5555 User

    Aleykum selam iyi fikir ama etk kutularindan cikiyor zaten yinede +1
     
Thread Status:
Not open for further replies.