Rütbe Sorunu

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ™lє๓๏ภค๔ค๓๏ยtђ™, Apr 21, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. İskandinavya 2 serverinde oynuyorum ve 91.528 Şeref puanım var ancak hala acemi uzay pilotuyum bir üst rütbeye çıkmam için 27.842 şeref puanına sahip olmalısın diyor ancak kat ve kat fazlasına sahibim rütbe atlıyamadım.Ayrıca oyuna 4 yıldır girmiyordum.2 hafta önce girmeye başladım.Bununla alakası olabilirmi ?
     
    -Star- likes this.
  2. -Star-

    -Star- User

    Oyuna belirttiğin gibi uzun sürelerdir girmiyorsan böyle bir sorunla karşı karşıya gelirsin ancak bu kadar uzun sürmez,sabah resetinde düzelir.Gün içinde buradan çözüm bulamazsan destek ekibiyle iletişime geçebilirsin.
     
  3. GÖÇEBE

    GÖÇEBE Guest

    Merhaba,

    Rütbeler sabah saatlerinde yeniden düzenlendiğinden, sabah saatlerini beklemelisiniz. Uzun süre girmeyen (1 ay) oyuncular otomatik olarak "Acemi Uzay Pilotu" rütbesine düşürülmektedir.

    İyi forumlar.
     
  4. peki daha sonra düzelmiyormu şeref puanım var ?
     
  5. GÖÇEBE

    GÖÇEBE Guest

    Sabaha düzelecektir.
     
  6. Teşekkürler
     
Thread Status:
Not open for further replies.