savaş bileti hakkında

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ModernKöle, Aug 14, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ben şimdi oyuna bile girmedim diyelim. değil görevleri yapmak, başla butonuna bile basmadım.
    200 k lık savaş bileti alırsam ne elde ediyorum?
    27 tl lik savaş bileti alırsam ne elde ediyorum?
    42 tl lik savaşa bileti alırsam ne elde ediyorum? ( bu galiba 27 tl + bir miktar cephane oluyor )

    ne elde ediyorum derken net bir açıklama istiyorum lütfen. görevleri tamamlamadan bana 25 k seprom 200 k *4 veriyor mu mesela ?
     
  2. Aery

    Aery Guest

    Merhaba,

    Bu Savaş Bileti payment ve Uridiumla satın alınıyor ve ikiside aynı hedefleri tamamlamanızı istiyor.Payment ile aldığınız bilet ile birlikte ek ödüller içeriyor.Hedefleri tamamlamadan içeriklerini Savaş Bileti alsanız dahi elde edemiyorsunuz illaki hedefleri tamamlamanız gerekmektedir.

    İyi Forumlar.
     
  3. ben hedefleri tamamalyınca savaş bileti almazsam ödülleri alamıyorum yani ? ödül listesinde sarı simgeli sütunu ancak savaş bileti ile mi elde edebiliyorum ? tabi görevleri de bitirdikten sonra yani ?
     
  4. Aery

    Aery Guest

    Merhaba,

    Evet dilerseniz önce hedefleri tamamlayıp sonra bileti alıp toplayabilirsiniz ya da bileti alıp teker teker alabilirsiniz toplu almak yerine.

    İyi Forumlar.
     
  5. jemzdemir

    jemzdemir User

    Arasında hiç bir fark yok dostum. Tek fark biri payment diğeri uridium. Bana kalırsa 2 haftada 140 k(vip+indirim ile, oyunun verdiği kod ile elde edebilirsin) uridium kasabilirsin. Yani 27 tl boşuna verme 43 tl hiç verme. Bu oyunda para vereceğin tek şey vip ve indirim o da sana kalmış.
     
  6. bu durumda her türlü o görevleri yapmam lazım. yoksa uri de para da verse ödüllerin sarı sütununu elde edemiyorum yani. durum böyleyse konu kilitlenebilir.
     
  7. Perseus.

    Perseus. Guest

    Merhaba,

    İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

    İyi forumlar.
     
Thread Status:
Not open for further replies.