savaş bileti

Discussion in 'Teknik Etkinlik Konuları' started by »мя♥¥σ¥σ«, May 13, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. merhaba, bu etkinlikte bazı hedefleri tamamladıktan sonra savaş bileti aldığımızda o tamamladığımız hedeflerin savaş bileti ödüllerini de alabiliyor muyuz ?
     
  2. Krios

    Krios Guest

    Merhaba,

    Evet etkinlik hedeflerinin hepsini tamamladıktan sonra bile savaş biletini alsanız hedeflerden ödülleri al diyerek alabilirsiniz.

    İyi forumlar.
     
    memat155 and titans___ like this.
  3. Peki savaş bileti almak sizce mantıklı mı ödüllerine bakınca?Yaklaşık 800.000 uridiumum var prometheus lazeri için zeta döneceğim biriktiriyorum ve savaş bileti bana göz kırptı alsam mı bilemedim.
     
  4. Pet ve gemi modülü için aldım ben.
     
    iso likes this.
  5. Aliens

    Aliens User

    Savaş Bileti HER ZAMAN VE HER KOŞULDA alınmalıdır. :)
     
  6. Titan.

    Titan. Guest

    Merhabalar,

    Savaş bileti ödülleri yanında 200.000 uridium hiç birşey zetadan ve diğer tüm kapılardan kaarlıdır diye düşünmekteyim kesinlikle alamanızı öneriyorum.

    İyi Forumlar.
     
  7. 50bin helstrom güzel pet ve gemi modülüde var alınır ben aldım ama full olsam almazdım
    35-40k rsb geliyor
    50bin helstrom
    200bin beyaz
    pet modülü
    2 gemi modülü cok işlevsel olmasalarda bence tabi
    100bin 3030 ama bunu yapması bir tık zor yani kolayca alınacaklar bunlar bence alınır
     
  8. Foden

    Foden Guest

    Merhaba,

    Bence mantıklı verdiği oyun içi eşyalar gayet iyi yeni modüller olsun lazer roket cephaneleri olsun baya kârlı^^

    İyi forumlar.
     
  9. memat155

    memat155 User

    Konuyla alakasız ama adam kayırma var burda; birkaç hafta önce bir konuyla ilgili renkli harflerle yazdığım mesajım moderatör tarafından değiştirilmişti ve üstüne de tekrar yapmayınız gibi bir uyarı aldım başka kişilerde de görüyorum ancak herhangi bir şey yapılmıyor. Burda biraz kuşkulanıyorum artık bir değil iki değil. Varsa bunun bi açıklaması duymak isterim.
     
  10. Aliens

    Aliens User

    Benim mesajıma atıfta bulunduğunuzu hissederek yazıyorum: Renkli, kalın, italik veya büyük punto yazımları mesajın TAMAMINDA veya çok büyük bir kısmında olduğu takdirde yasak; belli bir yeri vurgulamak için yazıldığında bu bir kural ihlali olmamaktadır.
     
    memat155 likes this.
  11. Foden

    Foden Guest

    Merhaba,

    Vurgulamak için bir kaç kelimenin renkli yazılması uygundur fakat rengarenk bir şekilde yazmak uygun değildir.

    İyi forumlar.
     
    memat155 likes this.
  12. memat155

    memat155 User

    Anlayışınız ve cevaplarınız için müteşekkirim. Amacım rencide etmek değil idi. Sözüm meclisten dışarı efendim. Saygılarımla...