Şeref Argesi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by TEMİZLİKÇİ_81, Feb 10, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Selamunaleykum arkadşlar şeref argesi dizdiğim zaman toplamda %25 mi almış oluyorum yoksa sağ ve soldakilerin birleşimiyle bu %33 mü oluyor bilgisi olan yetkili veyahut oyuncu arkadaşlardan birileri yardımcı olabilirmi bana ?
     
  2. Rehber

    Rehber Guest

    Merhaba,

    Gelen Şeref Miktarını Arttıran iki Adet ARGE Bulunmaktadır.

    Bunlar ; Acımasız I ve Acımasız II Argeleridir.

    Acımasız I
    [​IMG]
    • Acımasız I ve Acımasız II olarak iki kısımdan oluşur.
    • Acımasız I sayesinde daha fazla Şeref Puanı alacaksınız.
    • Acımasız I 0/2 den 1/2 e getirebilmek için Kelle Avcısı I, Kısmet I ve Yanıltma manevrası herhangi biri 2 ARGE geliştirilmiş olması gerekmektedir.
    • İstenen 3 fonksyondan 1 tanesi 2 ARGE geliştirilmiş olursa Acımasız I aktif edilebilir.
    • Acımasız I 2/2 ARGE yapmadan Acımasız II aktif olmaz.
    Acımasız I yeteneğine 1/2 Arge Puanı verildiğinde %4 daha fazla Şeref Puanı alacaksınız 1. Arge Puanını verebilmek için 100.000 credits ve 100 semprom harcanır.
    Acımasız I yeteneğine 2/2 Arge Puanı verildiğinde %8 daha fazla Şeref Puanı alacaksınız 2. Arge Puanını verebilmek için 200.000 credits ve 200 semprom harcanır

    Acımasız II

    [​IMG]
    • Acımasız II sayesinde daha da fazla Şeref Puanı alacaksınız.
    • Acımasız I yeteneğine 2/2 ARGE vermeden Acımasız II aktif olmaz.
    • Acımasız II 0/3 den 1/3 e getirebilmek için Ayarcı,Bağlayıcı Işın II herhangi biri 3 ARGE geliştirilmiş olması gerekmektedir.
    • İstenen 3 fonksyondan 1 tanesi 2 ARGE geliştirilmiş olursa Acımasız I aktif edilebilir.
    Acımasız II yeteneğine 1/3 Arge Puanı verildiğinde %12 daha fazla Şeref Puanı alacaksınız 1. Arge Puanını verebilmek için 1.000.000 credits ve 1000 semprom harcanır
    Acımasız II yeteneğine 2/3 Arge Puanı verildiğinde %16 daha fazla Şeref Puanı alacaksınız 2. Arge Puanını verebilmek için 2.000.000 credits ve 2000 semprom harcanır

    Acımasız II yeteneğine 3/3 Arge Puanı verildiğinde %25 daha fazla Şeref Puanı alacaksınız 1. Arge Puanını verebilmek için 3.000.000 credits ve 3000 semprom harcanır

    Acımasız I Argesini ; 2/2 de yaparsanız %8 Daha Fazla şeref puanı kazanırsınız

    Acımasız II Argesini ; 3/3 de yaparsanız %25 Daha fazla şeref puanı kazanırsınız

    Her iki ARGE ' yi tamamen geliştirirseniz Toplamda ; %25 + %8 = %33 Daha fazla şeref puanı elde edersiniz

    Keyifli Forumlar.
     
  3. ve aleyküm selam.%25 alırsın inşallah.gemi gövdesi I ve II gibi düşünmek lazım.toplamda 50bin dp eklenir gemiye.buradada bu kural işler tahminimce.
     
  4. fath_12

    fath_12 User

    ozaman argeden %33 gemi yuzde 20 destek %70 olunca nasil olacak :)
     
  5. ÈrroR_™

    ÈrroR_™ User

    arge % 33 + gemi tasarimi % 10 ,cift seref guclendirici % 20 ,diroit tasarimi % 20,klan istasyonundan gelirse + grup dagitilmis guclendirici + % 50 seref alirsaniz birde siz hesap edin iste. olasiliklar bunlar.
     
  6. Kısaca II'de ne görüyorsan odur I.nin devamı.
     
  7. fath_12

    fath_12 User

    peki bu olaylar albaylik veya rutbemi ne kadar etkileyecek bunu hesap ettin mi mesla kapilardan kappa donaen gunde 3 defa %150 destekli aanitim cok sey degiair
     
  8. şeref argesi kullanan biri olarak söyliyim , %10 luk şeref veren tasarım(hezarfen,şeref tasarımı) + %20 çift güçlendirici + %20 şeref veren diroit dizilimi(kıdemli oluşumu) + acımasız 1 ve 2 argeleri(toplam 5 arge) = %95 şeref oluyor . yapılan dünya kadar kapıda tecrübe ile sabittir :) tam %95 , %50 de eklerseniz %145 filan oluyor sanırım(bu rakamdan tam emin değilim %50 varken pek bakmıyorum gelenlere kapılar yetişsin diye :d)
     
  9. aynen dorudur ..ilave olarak 8 kişilik hades grubuyla yapınca dağıtımlı şp tp ile siz hariç yanınızdakilerdende %35 ilave edebilirsiniz..sadece hadeste uygulayabilirsiniz.
     
  10. %95 olmaz da şöyle bir hesaplaması var diyelim.örneğin alfa kapısından 100bin şp.ilk önce sanırsam en yüksekten başlıyor.%25 arge puanı.toplam 125 bin şp oldu.sonra %20 güçlendirici: yan, 125 binin % 20 si toplam 150 bin yaptı.sonra diğer % 20 ler %10 lar eklene eklene gidiyor.sen toplamda gördüğün için aldığın şp puanını %95 gibi görünüyor.sanırım anladınız.siz alacağınız şp yi toplam %75 den hessplama yaptığınız için kafanızda; sonradan aldığınız şp nını görünce haliyle şaşırıbilip nerden geliyor diye düşünebilioyorsunuz.ve sebebini argeye vs. bağlayabiliyosunuz haliyle.sanırım anladık dimi.
     
    yılmaz749749 likes this.
  11. şeref kasmayı önermem tp kasın bence rutbe o kadar önemli degil biirde şerf duşuyor ama tp duşmez hiçbir şekilde ben hep tp kasıyorum :)
     
  12. Rehber

    Rehber Guest

    Merhaba,

    Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

    Katkıda bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

    Keyifli Forumlar.
     
Thread Status:
Not open for further replies.