Sohbetten banlanma sorunu

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ELİT_TÜRK, Mar 25, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ben bilmediğim bir şey için bir yazı yazdım ve chat bana 1 ay ban attı. Chat banı ne küfür ne başka bir şey. Bot hakkında konuşmuşum fakat böyle bir şey olduğunu bilmiyordum soruyordum sadece. Bilmediğim için ve yasakmış bahsetmek. Bunu hiç bilmiyordum. Supporta bildirdim fakat mesajlarımı bile okumadıklarını düşünüyorum çünkü sürekli aynı cevap geliyor. İlgilenen biri yok. Lütfen banım kaldırılsın. Bana haksızlık ediliyor. Böyle bir oyunda ilgilenen birinin olması lazım.
     
  2. Themis.

    Themis. Guest

    Merhaba,

    Forum yetkililerinin oyun içerisine müdahale yetkileri yoktur. Support birimimiz gerekli incelemeleri gerçekleştirmiştir, lütfen cezanızın bitmesini bekleyiniz. Ayrıca bir kuralı bilmemeniz o kuralın ihlalinde ceza almayacağınız anlamına gelmemektedir. Oyuna giriş yaptığınız an bütün kuralları okumuş anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.

    Ne yazık ki cezanızın bitmesini beklemekten başka seçeneğiniz yok.

    Konuya gerekli cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

    İyi forumlar.
     
    Minerva likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.