Tavsiyenize ihtiyacım var :)

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ReiSauraN, Jan 18, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ReiSauraN

    ReiSauraN User

    Arkadaşlar öncelikle geminin özellikleri:
    25 arge
    1 havoc
    3 lf4
    Elmas düzen var
    Zetam açık pazar gününü bekliyorum
    75 k uridiumum var

    Yardıma ihtiyacım olan konu ise : Arkadaşlar nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım ne yapmamalıyım siz bilgili kişilere danışmak istiyorum. Uridiumlarla kapıya mı basayım ? güve mi alayım ? Sadece zeta mı abanayım vb vb tavsiyenize ihtiyacım var


    DİİP NOT : Oyunu ben kendi içimde PVE oynayan bir oyuncuyum geminin gelişimini görmek bana haz veriyor ne olur aşağıda gemi çöp vb oynama vb gibi yorumlar yapmayalım :)

    Daha dip not : katlayıcı + vip aldım kami 3 üm vb var
     
    Last edited: Jan 18, 2019
  2. kerimerim

    kerimerim User

    2x gününde zeta yapmanı öneririm. Kapıdan gelen uriyle iris geliştirmesi yapabilirsin ve gelen ganimet anahtarlarıyla da zeus gününde açarsan apis ve zeusu da elde edersin. Gelen günlük dosyayla da argeni ilerletirsin ve bl haritasındaki prometheus lazeri görevlerini yapmanı da tavsiye ederim. Güve için de acele etme ben burguda yapıyorum pek fark etmiyor.
     
  3. ReiSauraN

    ReiSauraN User

    teşekkür ederim güve hem biraz daha ucuz hemde kapı yaparken kalkanı çok olan npcler canımı sıkıyor. Uridiumu neye harcamamı önerirsin ?
     
  4. Labirent

    Labirent Guest

    Merhaba,

    Öncelikle konuyu uygun yere taşıyorum.
    Benim size tavsiyem uridiumunuzu biriktirip haftasonu indirimle beraber zeta kapısı basmanız ve buradan kapıyı galaxy kapısı çifte ödül gününde kapıyı bitirip gelen anahtarlarla zeus gününde kutu açmanız bu sayede hem zeus hemde apis diroiti parçası kazanabilirsiniz. Daha sonra günlük dosyaları ile argenizi geliştirip üstüne havoc diroit tasarımına sahip olabilirsiniz. Sizin için şuan tek önerebileceğim kapı bence zeta yapmanızdır :)

    İyi forumlar
     
  5. ReiSauraN

    ReiSauraN User

    Konumu taşıdığınız için teşekkür ederim. 100 k uriidum olunca güve almamı önerir misiniz ?
     
  6. Bence önceliği "Kalp" düzenine vermelisin. Büyük bir bonus sağlıyor ve sana çok az bir hasar eksiltme sunuyor.

    [Kalp Uçuş Düzeni: Sana "+%20 Darbe Puanı" bonusu ve "+%20 Kalkan Gücü" bonusu sağlar. Eksi özelliği ise sadece "-%5 Hasar".]

    Standart kullanabileceğin bir düzenin olsun. Ondan sonra "Güve" (Ben "Güve" tercih ediyorum.) alman daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. Hasarın zaten yeterince iyi durumdadır. "Burgu" için şuan erken olabilir.
    "Güve" ile kapılarda iyi iş yapabilirsin. Köşeye çıkan veya inen yaratıkları avlaman daha rahat olacaktır. (Başka konuda bulunan mesajımı alıntıladım.)

    "Zeta Galaksi Kapısı" dönerek "Havoc" tasarımlarını tamamla. Anahtar ödülünü "LF-4" veya "Zeus" günlerinde değerlendir.
    "Zeta" dönerek "LF-4" ve "Arge" tamamlamaya çalışabilirsin.
    "Apis ve Zeus" hazır olmalı.
    Şuan aklıma gelenler bunlar. Zaten çok sıradan önerilerde bulundum. Her türlü aynı yola çıkacaksın.

    İyi oyunlar dilerim.
     
    ReiSauraN likes this.
  7. ReiSauraN

    ReiSauraN User

    Arkadaşlar başka tavsiyeleri olan var mı

    haftasonu gg indirimi % kaç geliyor bilginiz var mıdır ?
     
    Last edited by moderator: Jan 18, 2019
  8. Labirent

    Labirent Guest

    Merhaba,

    İlk önce burgu daha sonra kalp uçuş düzeni almıştım, bu tamamen sizin tercihiniz. :)


    %15 gelmektedir.

    İyi forumlar
     
    _ALPHA_ likes this.