Unity Skylap

Discussion in 'Genel Konular' started by |KoPuK.028|, Dec 17, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. 2 toplayıcım 15 lwl den 0 a düştü, prometid 11 lwl den 0 sa düştü ? , bu nasıl olabilir, bu nasıl bir buga girmek , unitde başka arkadaşlarımın da komple 0 lwle düşmüş durumda, ne zaman düzelir bu, yada düzelme ihtimali varmı? , suporta yazın diyecekseniz direk silin konuyu!
     
  2. düzeleceği yok işte benimde ekipmanda kullanamadığım pro lazerler havoclar kalkanlar var görüntü var ses yok kime ne anlatacaksın sahipsiz oyun bırakıp kapatacam zaten yarın bi gün pro lazer kassam kullanamayacaksam ne işe yarar.ama hala deli gibi para akıtanlar varken bu oyunda hiçbirşey düzelmez.arz talep.