Yeni başladım.

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by A_lexander, Jun 16, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. A_lexander

    A_lexander User

    Vengeance gemim ve 3 tane flax diroitim var.Ortalama 1300 hasar veriyorum.Oyunu pek bilmiyorum ne önerirsiniz?
     

  2. Oyunu bırak dostum. Cidden kurtul dalga geçmiyorum.
     
    *LİON*[TET] likes this.
  3. Lion

    Lion Guest

    Merhaba,

    Öncelik olarak şu anda sizin yapmanız gereken sadece haritadaki yaratıkları (NPC)leri kesip kredi biriktirip ihaleden LF3 , Hız jeneratörü ve BO-2 Kalkan alınız daha sonrada İRİS lerinizi tamamlayın.

    İyi Forumlar.
     
  4. Kirke

    Kirke User

    +1
     
    D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R likes this.
  5. GÖÇEBE

    GÖÇEBE Guest

    Merhaba,

    Öncelikle hiç uridium çekmeyeceğinizi düşünerek yazıyorum.Bir klana girip gelişmek istediğinizi söyleyin ki klandan kredi yardımı alabilin.Tavsiyem kesinlikle LF-3 için uridium harcamayın, 300.000 krediye SLL-02 alın, yaratıklara neredeyse aynı hasarı veriyor. Ucuza kapatmış olursunuz ve çok hızlı ilerlemiş olursunuz.Elinizde ne kadar yapabildiğiniz görev varsa yapın, bunlar size hem seviye hem de uridium ve kredi olarak geri dönecektir.Kesinlikle uçuş düzeni gibi yeni oyuncular için hiçbir işe yaramayan şeylere para yatırmayın.Arge ve korsan kutusu ihtiyaçlarınızı, zeta kapısını x2 günlerinde(genelde pazar günü çıkıyor) zeta kapısı yaparak giderin.İlk hedefiniz havoc fullemek olsun(BO-2,cpu,iris gibi ihtiyaçlar zaten temel ihtiyaçlar onları saymıyorum).Havoc fullediğinizde, hem oyunda yeterince tecrübeye hem de birçok şeyi yapmak için yeterli ekipmana sahip olabileceksiniz.Korsan kutularınızı Helix LF-4 veya Zeus gününde açmalısınız, yani biraz sabredin.Her şeyi zamana yayın.%25 indirim paketi(Uridium avantaj paketi) ve ViP bu yolda olmazsa olmazlarınız.Akıllı harcama yaparak, 100 TL'yi aşmayacak bir harcama ve sabır ile, mükemmel bir gemiye sahip olabilirsiniz.

    İyi forumlar.
     
    *LİON*[TET] likes this.
  6. ANKARALI

    ANKARALI User

    artık bakıyorumda yeni başlayanların BENCE oyuna tutunma ihtimalleri yok herkes çok güçlü
     
    !C*O*N*A*N! and *LİON*[TET] like this.
  7. Basladığın gibi bırak baska oyunlara yönel gelisemezsin bu oyunda
     
    *LİON*[TET] likes this.
  8. Para vermeden oynayamazsın bu oyunu.
     
    !C*O*N*A*N! likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.