Yeni Pushing Sistemi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by K*O*L*A*Ğ*A*S*I, Jun 22, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. arkadaslar biliyorsunuz ki adminler moderatörler de bizler gibi oyunu oynuyorlar klanlara üye oluyorlar vs vs. görevlerini kötüye kullanıyor demek istemiyorum ki bunun için 2 hafta gibi bir ban da almışlığım var asılsız itham diye o yüzden onlardan haber gitmemiş de oyuncuların kendilerinin farkettiği, deneyerek bulduğu varsayımı üzerinde yoğunlaşmak istiyorum. diyeceğim şey üzerinde çok da bir açıklama bulunmayan pushıng sistemi hakkında. şunu diyeceğim albay bi gemi beni 20 defa kesiyor pushıng e başvuruyorum yok diyor. adam oyunda diyor ki sen yeni pushıng sistemini bilmiyorsun galiba. bu adam diyelimki sağa sola pushıng deniyerek öğrendi bu yeni sistemi.
    1. sorum: yeni pushıng sistemi nasıl oluyor adam beni kestikten sonra yaratık kesiyor arada ondan dolayı mı pushıng olarak ceza almıyor?
    2. sorum: pushıng sistemi değişiyor neden bunun hakkında bir bilgilendirme yapılmıyor.
    3. sorum: eski sistemden neden rahatsızdınızda değiştirdiniz ezik gemileri bi yerden sonra kesemiyolarlardı full gemiler.
     
  2. uninstable

    uninstable User

    Puşing için iki hesabında art arda kesilmesi veya kesmesi gerekir. Bu yeni değil.
     
  3. .Hypnos.

    .Hypnos. Guest

    Merhaba,

    Öncelikle konu başlığınızı düzenledim. Pushing sisteminin belirli kriterleri vardır, tek bir kritere bağlı değildir ve bu kriterler açıklanmamaktadır. Sebebi ise sizin de bahsetmiş olduğunuz gibi oyuncuların bu durumu istismar edip kötüye kullanmalarını engellemek adınadır.

    İyi forumlar.
     
    Last edited by moderator: Jun 23, 2020
  4. evet ama güçsüz gemileri koruyan güzel bir sistemdi değişmesi üzdü.
     
  5. karakule26

    karakule26 User

    evet bu puşhing ne zaman kalkacak artık tr2 3 bomboş harita oldu ve kaç kez kesecek puşhing olmasına ...
     
  6. _-Thanatos-_

    _-Thanatos-_ Guest

    Merhaba,

    Değişen sistemin tam olarak kesin bir dille açıklanmamasının sebebi suistimal edilmemesi içindir. Ancak bildiğimiz kadarıylar;
    İyi Forumlar.