Öneri Klan Savaş İstasyonu - KSİ

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve Gioijou tarafından Cumartesi 21:53 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. Gioijou

    Gioijou User

    DarkOrbit’te artık istasyonların çok eskiden kalma bir mekanizma olduğu açıkça belli olmaktadır.
    Günümüzdeki mevcut oyun güncellemeleriyle kalelerin dayanıklılığı o kadar zayıf ki, bir Citadel Plus gemisi gelip istasyonu tek başına çok rahatlıkla yok edebiliyor. Bence bu durum oldukça gülünç. Çünkü istasyonlar ilk çıktığı zaman bu kadar kolay yok edilemezdi ve gerçekten güçlü bir yapıya sahipti.
    Şu anda, tam donanımlı 16. seviye modüllere sahip istasyonlar bile kolayca yok edilebiliyor. Bu durum kesinlikle gözden geçirilmeli ve istasyonlar daha dayanıklı hâle getirilmelidir. Özellikle bir Citadel Plus gemisinin gelip istasyonun gövdesini hedef alarak tek başına yok edebilmesi kulağa oldukça saçma geliyor.
    Ayrıca, gemilere gelen yeni güncellemeler, yeni gemiler ve diğer gelişmeler göz önüne alındığında, istasyonların da buna ayak uyduracak şekilde güçlendirilmesi gerekmektedir.
    Dinlediğiniz için teşekkürler. Umarım bu soruna bir çözüm bulunur. İyi forumlar.
     
    -»MİЯΛCŁΞ§«-HvN bunu beğendi.
  2. Erlik

    Erlik Forum Moderator Team Darkorbit

    Selamlar,

    Konu başlığında ve içeriğinde büyük harf kullanmayalım, yasaktır.

    Konunuzu Güncelleme ve Fikir Havuzu kategorisine taşıdım. Burada içerik olarak daha uygun olacak ve diğer oyuncularımızın da görüşlerini alabileceğiz.

    İyi forumlar..
     
    Gioijou bunu beğendi.
  3. Gioijou

    Gioijou User

    Uyarı için teşekkürler. Konuyu uygun yere taşıdığın için de ayrıca teşekkürler.
     
    Erlik bunu beğendi.
  4. BOSSSSS

    BOSSSSS User

    citadel plus gemisine gerek yok delme modulleri iyi olan 1 orcus ile gitsen istasyondan esir kalmaz dedigin gibi oyunun şuanki hali ile istasyonların varlıgı çok anlamsız 1 klan istasyonunun full 16 lvl olmasına ragmen 7.5 m canı var 3 kişi aynı anda vursa 10 saniyede yok oluyor zaten istasyonun ana modulunun canı en az şuanki oyun yapısına göre 25-30 milyon olması lazım veya yandaki moduller yok edilmeden ana modulun yok edilmemesi lazım ki bi anlamı olsun bu konuyu zaten uzun zamandır darkorbit resmi discort sunucusunda birçok oyuncu dile getiriyor sen tekrar burada forumda dile getirmissin eger discort hesabın varsa bu konu discortta var orada önerileri oy çokluguyla kabul ediyorlar bi göz at veya orada tekrar gündeme getirmek için sende bir öneri yazısı yaz şansına belki birçok kişi sana destek verir ve oyunun üst kademe yöneticileri bunu fark edip faliyete geçirir forumda yazılanlar son zamanda artık fazla ciddiye alınmıyor gibi çünkü herşeyi artık discort üzerindeki öneri kanalına taşıdılar
     
  5. Gioijou

    Gioijou User

    Merhaba,
    Yanıtınız için öncelikle teşekkür ederim. Ancak, Citadel Plus'ın istasyona girip tek başına çok rahat bir şekilde kesim yapabildiğini ve bunu tek seferde gerçekleştirdiğini belirtmek istedim. Bu yüzden özellikle Citadel Plus'ı vurguladım. Diğer gemilerle gir-çık yaparak da bu işlemin yapılabildiğinin farkındayım ve ben de aktif olarak oynadığım için durumu iyi biliyorum.
    Önerinize gelirsek, Discord üzerinden bu konuda mevcut önerilerin bulunduğunu zaten biliyorum ve dün gece kendi önerimi de yapmış bulunmaktayım. Şu anda moderatörlerin yanıtını bekliyorum. Daha önce bu konuyla ilgili yapılan tartışmaların yetersiz kaldığını ve üzerinde yeterince durulmadığını düşündüğüm için konuyu tekrar gündeme getiriyorum.
    Ayrıca, oyun gelişimi için bu durumu e-posta yoluyla da bildirdiğimi belirtmek isterim. Önerileriniz için tekrar teşekkür ederim.