Geri bildirim Cephanelik Kilit Açılımı - Geri Bildirim

Konusu 'Tartışma / Görüşler' forumundadır ve Erlik tarafından 3 Aralık 2025 11:25 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Erlik

    Erlik S-Moderator Team Darkorbit

    Merhaba Uzay Pilotları,

    Cephanelik Kilit Açılımı hakkındaki deneyimlerinizi merak ediyoruz!

    Bu konu altında, olumlu/olumsuz görüşlerinizi ve karşılaştığınız teknik hata bildirimlerinizi Forum Kuralları çerçevesinde paylaşabilirsiniz.

    Unutmayınız ki sadece konu ile alakalı geri bildirim yanıtlara izin verilmektedir, tüm konu dışı mesajlar silinecektir.

    DarkOrbit Türkiye Takımınız
     
  2. ŞahFD

    ŞahFD User

    Sayın erlik modum biiz burada kullanıcılar ve oyuncular olarak sadece geri bildirim yapmakla mükellefiz sizin göreviniz ise biz youncuların görüş ve fikirlerini darkorbit yönetimine bildirmek, burası eğer geri bildirim konusuysa bir bildirim de bulunmak istiyorum.

    Oyuna yenilik yapmak elbetteki güzel birşeydir çünkü yenilik gelmeyen bir oyun kapanmaya mahkumdur. Yada kapanacaktır.

    Fakat son 2-3 yıldır oyunda o kadar fazla yenilikler oluyor ki bir oyuncunun bu oyunda ki yenilikleri takip edebilmesi için sanırım 7/24 pc başında oyun oynaması gerekiyor, biz oyuncularında işleri var aileleri var..

    Tekrardan dinliyorum yenilik gelmesin demiyorum..Ama artık 1 ayda bir oyuna sürekli yeni şeyler çıkarma işine darkorbitin son vermesi gerekiyor oyunda ki lf5 anchlok ile lf5-modlifer arasında 1 ay süre dolmadı mesela lf5-modfileri çıkardınız

    Oyun da şuanda o kadar fazla sorun & bug var ki buraya yazsam sanırım 10 sayfa liste olur
    Sorun ve bugları geçtim oyunda ki tren sayısı oto tıklamacı sayısını görmek için hiç darkorbit yönetiminden bir kişi çıkıp haritalara bakmıyor mu?

    Rica ediyorum darkorbit artık yenilik çıkarmayı bir müddet bıraksın ve oyun sorunları ile ilgilensin, nacizane görüşüm budur.

    Saygılar
     
    titans___ ve GÖLGE bunu beğendi.
  3. bla

    bla User

    her gemiye takılbiliyor ,11 og buldum totalde 7 dp 8 kalkanım oldu sadece bunlardan.

    pusat plus için ayrıca daha fazla özellik veren modül veriyorlar bu seferlik
     
  4. seyfo123

    seyfo123 User

    cok gzl yazmşsn kardeşim seni teprik ederim adamlar oyunla ilgilenmiyorlar her şeyi paraya dökmşler 3 5 klanla başa ckamyorlar oyuunda bu yzden bitirecekler
     
    titans___ ve ŞahFD bunu beğendi.
  5. maksat çeşitlendirmeyi artırıp para harcatmaksa sanırım başarılıki sürekli ıvır zıvır bişeyler eklenip duruyor.. eğer maksat oyunu geliştirmek iyileştirip oynana bilir yapmaksa başarısız 2013 yılından buyana güçlendiriciler sekmesi ve hangar butonu işlevsel değil bir basıyorsun tam 79 kere geri gidip tekrar geliyor güçlendiricileri kontrol edeyim diyorum mevcut tikini kaldırdığımda hiç güçlendiricim yok gösteriyor.keza pet aynı yıldan buyana aynı her port atladığında özellikle gg bölüm geçişlerinde pasif moda geçiyor her seferinde koruma moduna almam gerekiyor rsb karıştıramam uçuş düzeni değiştirememek ana slottan istediğin cephaneyi yan slota çekememek vs vs.nediyelim her kör satıcının bir topal alıcısı vardır derler bizim buralarda demekki işler böylede yürüyor.alan razı satan razıysa bizede yalandan geri bildirim düşer ahada bulunduk hiçbir işe yaramayacağını bile bile bulunduk kolay gelsin oyun ekibine iyi çalışmamalar diliyorum.
     
    titans___ ve ŞahFD bunu beğendi.
  6. wiladew

    wiladew User

    verilen cephane vs çok az mcb 50 10 tane çıkıyor mesela. ayrıca mega çekiliş için sadce para ödemek gerekmesi çok saçma
     
    titans___ bunu beğendi.