05.12.2013 Tarihinde yapılan Güncelleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ..*ßØ$$™MДHØД*.. tarafından 6 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Üst haritaların arka planındaki ve lazer cephanelerinin kullanımının gösterilmesi dışında ne yenilik yapıldıysa geri alınmasını istiyoruz. Aegis in yeteneğinin avantajı düşüyor. NPC ye 1 saniye vuramazsak anında kalkan yeniliyor veya bir başkası vurursa ona geçiyor. Bu tip yeniliklerin kaldırılmasını istiyoruz. Lütfen ilgilenin ve bunlar kaldırılsın. Saygılar, İyi oyunlar dilerim..

2. bugün hiç ceaplayan forum admini görmedim yenilerimi gelicek acaba :)

3. buzmavi

buzmavi User

Lütfen burdaki konuyada görüşlerinizi yazarmısınız? Oyun kurucularına rapor ederken üye görüşlerini toplu olarak görmek daha iyi olacaktır.

https://board-tr.darkorbit.com//threads/son-guencellemeler-hakknda-tartsma.3808/

4. Görüşüm bunun iyi olmadığı kanaatinde. Biraz daha açayım. Eğer NPC ler saniyede kalkan yeniliyorsa bizimde yenilememiz lazım ki o zaman da SREG-B01 in bir anlamı kalmaz. Hareket anındayken tamir olmamamız daha iyiydi. Çünkü, Savaş tamir robotu nun, Kombo tamir modülü nün veya aegisin o konuda bir ayrıcalığı vardı. Şimdi bunları hiçe saymak zorunda hissediyoruz kendimizi. Gelelim başkasına geçme olayı, bunu da eskisi gibi süreli olmasını istiyoruz. Eğer böyle devam ederse biz görevleri nasıl yapıcaz, nasıl kasılcaz? Görüşlerim bu şekildeydi. Lütfen bunları kaldırın. Kaldırırsanız eski aldığımız oyun zevki artarak devam edecektir, hiç şüpheniz olmasın. Kolay gelsin.

HoZééH027(P€$™) bunu beğendi.
  5. coder545

coder545 User

ben onlari bug saniyodum yenilikmis acil geri alinmali.tamir argesini fulleyen vipler savas tamir gibi tamir eder.pvpde bi yavaslatma mayini atsalar canlarini fullicekler , porttan atlarken yakaliyoduk artik biz kacariz

6. eray

eray User

ben supporta yazdığım zaman;bundan darkorbit oyun kurucularının haberinin olduğu ve düzeltileceğini yazmışlardı.bende oluşan bir açık sanmıştım.bu durumda vengeance gemisi oyundaki en avantajlı gemi oluyor,aegisim ve bu durumdan rahatsız oldum çünkü 250k uridiumu boşa vermiş gibi hissediyorum.bizim avantajımız kapılarda vs. de hareket halindeyken tamir olmaydı ve bu büyük haksızlık

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bir çok konuda olduğu gibi tabiki bu konudada geri bildirimler olabilir zaman içerisinde sizden gelen olumlu ve olumsuz düşünceler eminimki değerlendirmeye alınacaktır bekleyip görücez sizin sıkıntılarınız doğrultusunda bir çok şeyde düzenleme yapılmaktadır bunu ben bu zamana kadar gördüm bundan sonrada bu şekilde olacağına eminim.

İyi oyunlar keyifli forumlar dilerim.

8. Ben de bir aegis olarak bu yeniliklerden rahatsız oldum.Aegisin tiaceter getirilmesi hareketli haldeyken bile tamir robotunun çalışması zaten öncelerden gelen güncelleme ile robotların tamir ettiği değer sn üzerinden olup daha verimli çalışmasıda vardı tabi.Bu güncellemelerin hepsi aegisin özelliklerini köreltmekten başka bir şey değildir.Bu konuya desteğim tam.

Lord* ve ..*ßØ$$™MДHØД*.. bunu beğendi.
  9. eray

eray User

aegis yerine vengeance kullanmak daha mantıklı artık.umarı geri bildirimlerimiz dikkate alınır da bu güncelleme geri alınır.aegisi lowda kullanıyordum ancak artık bir ekstra özelliği kalmadı.250bin uriye aldığımız çöp oldu

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

İnanıyorumki geri bildirimler her zaman işe yaramaktadır sabırlı olunuz.

11. Bende şu vuruş hakkında şikayetçiyim. İlk başta bug sandım ama değilmiş. Acil olarak değiştirilmesi gerekiyor.

Aegis olarak harelet ederlen tamor olmaktan Rahatsız oluyorum. Boşuna mı 250 bin uri verdik biz bu gemiye. Bununda düzeltilmesi gerek.

12. Moderatörlerim gördüğünüz üzere tek bir olumlu yorum yok bu son güncelleme hakkında. Kesinlikle geri alınmasını istediğimiz açıktır. Lütfen elinizden geleni yapın.

13. _MuMmY_

_MuMmY_ User

Bende bi aegis kullanıcsı olarak çok rahatsızım bu durumdan. Elit tasarım dahil hepsi var ozaman ne diye verdimki okadar parayı. Aegis, tamir robotuna yapılan yatırımlar, VİP, Pet deki kombo tamir modülü vs.. hepsi boşa alınmış oluyor bu durumda. Vengeance gemisi kral oldu bu durumda zaten sıkıntıydı kesmesi hele oyunu iyi bilen birini kesmesi artık imkansız. Yada arkadaşlarda yazmışlar bi yavaşlatıcı mayını attımı full adam bizde aegis miz var diye seviniyorduk.

İkinci husuda yavaşlatıcı atmış kişiyi yakalasanız bile 2 katı mermi harcamak zorunda kalacaksınız. Adamı yakaladığınız da 2 vuruşluk kalan canı tekrar full olacak çünkü.

14. bencede kotu omlmus yanlz tamr robotu gzel

15. buzmavi

buzmavi User

16. bence de kötü olmuş eski haline getirilsin hareket halinde tamir falan olmasın eski halini istiyoruz.Aegis'in anlamı kalmadı.

17. tüm arkadaşlara katılıyorm ancak tek sıkıntı ; veganın kral olduğunu düşünmeleri. Spearhead gibi aegis vs sinde işe yarayan gemi yoktur arkadaşlar aegis tam can basmaya başladığı an felç edici atıyorsunuz, dp niz azaldıysa kombo atıyordunuz ( artık gerek kalmadı ) dönüp vurup kesiyordunuz ki ben spearheadde 120 binden fazla vurmuş birisi olarak söylüyorum bunu. vegayla tek mukayesesi lazer kısmındadır o da max 15-20 bin azaltır vuruşunuzu ( rsb + beyaz göz önünde bulundurarak )

18. eray

eray User

spearhead i genelde oyuncular vs lerde kullanmadığı için söylememiştik ancak dediğinde haklısın,zaten kalkan doluyordu kaçarken dp ninde dolması patlamayı ve patlatılmayı zorlaştıran bir durum

19. aegise karşı vs de spearhead gibisi yok :) adam yetenekleri açıyo ema atıp felç ediyosun 3 saniye sonra gümm :D

20. Kesinlikle haksızlık bu. Soğuma süresi falan filan diyerek sadece aegis kullanıcılarını küçümsemiş oluyorsunuz. Bu başlı başına saçmalık. Hareket halindeyken tamir olmanın mantıgı yok. Ayrıca, artık VİP almanın da pek bir mantığı kalmadı gibi ? Hareket halindeyken tamir oluyoruz , eskisinden daha hızlı bir şekilde tamir oluyoruz ve herkese tamir ücretsiz. VİP'nin ne özelliği kaldı ? Bunlar ben ve benim gibi oyuncuları oyundan soğutmaktan başka birşey değil.

Kısacası , ne aegis gemisinin nede VİP'nin bir ayrıcalığı kalmadı. Ve soğuma süresini uzatmak gibi şeylerle bu durumun kabullenileceğini sanmıyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.