05.12.2013 Tarihinde yapılan Güncelleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ..*ßØ$$™MДHØД*.. tarafından 6 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. VIP in tek özelliği kaldı, ücretsiz pet tamiri :D 2 kat hızlı roket de var da o da çok mühim değil :)

2. Bence vip'yi özel yapan birkaç şey vardı ve onlardan biride ücretsiz gemi tamiriydi. Bunuda herkese bedavaya yaptılar. Yakında irislerin hasarlarınıda kaldıracaklar diye korkmaya başladım. :)

3. eray

eray User

bende vip alıyorum ve almamın tek sebebi pet için ücretsiz tamir,bence bu da yeterli bir sebep.ancak bu yapılan güncelleme aegis sahipleri için haksızlık

4. eray

Haklısın dostum , VİP almanın tek amacı o kaldı ancak sence de saçma değil mi ? Aegis , kombo tamir derken ortalama 300-400 k uri harcarken böyle bir yenilik çıkması ? Hareket halindeyken tamir olmak yok soğuma süresi yok o yok bu falan bunlar sadece bizi susturmak için . Ne soğuma süresi nede başka birşey bu durumu düzeltemez. Hareket halindeyken tamir olmak kaldırılmalı acilen .

5. CadaWre

CadaWre User

aynen hareket tamiri kalksın ama aegis özellikleri ücretsiz olmaya dewam etsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.