Destek 0'dan Başlama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mesutple tarafından 1 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. mesutple

mesutple User

Selam az önce TR5 serverine VRU olarak başladım.

Şimdi maalesef oyuna para yatıramayacağım. Oyunu oynadığım zamandan bugüne çok şey değişmiş. Aklıma takılan lf3'mü donatmam lazım yoksa şu kredili diğer lazerlerdenmi. Spectral Lancer II daha akıllıca geldi böylece urileri lf4 bulmak için biriktirebilirim.

Hedefim leonov ile alt haritalarda uzun süre kasılmak. En azından goliath'ı full bo2, 8 iris olana dek. Desteklerinizi bekliyorum.

2. .LAZER.

.LAZER. Guest

Merhaba,

Eski haritalarda(x-1,x-2,x-3,x-4) LF-3 ve Leonov gemiyle rahat kasılırsınız.

İyi Forumlar.

3. mesutple

mesutple User

Lf3 e kredi yatırmayığ spectralal lancer 2 alsam olurmu sizce

4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

LF - 3 azami 150 hasar verir, Spectral Lancer II ise yaratıklara 145 hasar verirken, düşmanlara ise 90 hasar verilebiliyo.

Başlangıç olarak Spectral Lancer II ile başlayabilirsiniz, sonrasında LF-3'e yönelebilirsiniz.

İyi Forumlar.

TSUNAMI•™ bunu beğendi.
  5. fohleen

fohleen User

sakın lf3 e uri vereyim deme zaten yesil sandık acacagın icin bol miktarda cıkacak bo2 yede uri verme oda bol miktarda cıkıcak eger cıkmasa bile birlestirmeden birlestirebilirsin cok daha ucuza halletmiş olursun sen simdi full sl2 al ilk 4 irisi uri ile almaya calıs gerisini kastıgın credi ile almaya calıs geceleri 4 5 gibi kovalarsan daha ucuza alabilirsin irisleri.
    bu arada skylab ı gelistirmeyi unutma ilerde cok lazım olacak skylab belli bi düzeye gelince promerium cek gemiye hangarda sat o sekilde credi de kasabilirsin.
    biraz daha gelişince zeta kapısını acmaya calıs gg x2 günlerinde zetaya gir 2 kat odul verecek yani 100 günlük dosya, 50 yesil kutu anahtarı, 2 tane havoc tasarımı verme sansı ve 30 bin uri. yesil anahtarlarını lf4 günlerinde veya zeus günlerinde aç boş günlerde açma.

uri ile bişey alacagın zaman dükkan yüzde 40 indirime girdigi günleri bekle genelde haftada bir gün oluyor o gün al ne alcaksan en kotu 2. hafta olur aceleci davranma belli bi düzeye gelince korsan haritasında palladium toplayarak gg enerjisine cevirebilirsin bu sekilde sadece kapı yaparak bile gemini fulleyebilirsin.

her gün bir indirim veya etkinlik tarzı bişey oluyor o indirimden veya etkinlikten yararlanmaya bak derim suan tr haritalarında türk bayraklı kutular var onları toplayabilirsin mesela.

pet e kutu toplatacaksan birlestirerek pet sahibi ol daha ucuza gelmiş olacak peti 8 lvl yapmadan protokol modül alma zararına olur simdi pet alırsan ileride cok yardımcı olur sana petin lvl i önemli bir diger önerimse aylık vip almaya calıs yoksa biraz zorluk cekersin 1 paket sigara parası zaten cok dokunacak bir para degil benim fikrim bu yönde en azından :)

azda olsa faydam dokunduysa ne mutlu bana iyi oyunlar simdiden kolay gelsin :)

6. mesutple

mesutple User

Şimdilik 3 lf3, 3 SL 2 ve 4 flax'ım. 20k urim var. markete %40 indirim geliyormuş denildi. O günü bekleyip anahtarmı alayım sornada lf4 günü açarım ne dersiniz.

7. Sampson

Sampson User

bu en geç 2 haftada bir gelen yüzde 40 lık indirimi biz neden hiç görmüyoz :D anca %10 getiriyolar dalga geçer gibi.
    ben senin yerinde olsam oyuna harcıycak vaktin varsa bu oyunu oynarak çöpe atma bu vakti başka bir oyunla değerlendir

8. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bence Spectral lancer 2 almayın. Onu alacağınıza montajdan Lf3 lazerini alın.

İlk 3 veya 4 irisi uridiumla almaya çalışın, kalanını kredi ile açık arttırmadan alırsınız.

İndirim günlerinde ganimet anahtarı alabilirsiniz lf4 çıkma şansı var ayrıca lf3 lazeri ve bo2 kalkan da çıkabilir. Bunlar işinize yarar.

İyi forumlar.

9. mesutple

mesutple User

@VALEYARD modum özel mesaj atarmısınız birşey görüşmem gerek.

10. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Buradaki bağlantıdan konuma yazabilirsiniz.

İyi forumlar.

11. mesutple

mesutple User

@VALEYARD Konuyu gördüm lakin özel bir konudur özel görüşmek istiyorum

12. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Özel görüşme mümkün değildir.

İsterseniz konumdan yazabilirsiniz.

İyi forumlar.

13. mesutple

mesutple User

O zaman sizden daha yetkili bir kişi ile görüşmek istiyorum.

14. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Birebir özel görüşme mümkün değildir.

İsterseniz konuşmacı köşesinde hangi admin ile konuşmak istiyorsanız adını yazıp konu açabilirsiniz.

Eğer oyunda bir sorun yaşadıysanız supporta yazmalısınız, forum üzerinden yapabileceğimiz birşey yoktur.

İyi forumlar.