Duyuru 0'dan Full'e

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fbdelisi10 tarafından 30 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. fbdelisi10

fbdelisi10 User

Oyunu çıktığı haftadan beri oynuyorum 2006 da başladım sizede tavsiyelerimi aktarayımki geminize verdiğiniz zamanı en verimli şekilde kullanasınız.

1-Maxsimum Hesap Güvenliği
    Kaydolurken İlk giriş nickinizi ilk e mail adresinizi hesabın ıd ve profil linkini bir yere kaydedin
    ve uridium sayfasından birşey satın alın kendi kartınızdan veya isminizin geçtiği bir aracı firmadan.
    2-İlk adım
    Başlangıç görevlerini premium hediye eden bölmeye kadar yapın premıum ödülünü takvimin son gününe saklayınki premıum ödülünüde alasınız ve ezik gemide vip bi işe yaramaz.
    3-Adım Skylap
    Sklaba 1 kere girin kayıt olurken sklabınız aktif olsun crediniz bol oldukçada yükseltin.
    4-Adım Ticaret
    Oyuna kaydolduğunuz an Ticaretteki Lenow(1lw-11lw)-Wega(8lw-14lw)Goliath(12lw-30lw)alın ve belirttiğim lwlere göre kullanın.
    Ticarette gördüğünüz neredeyse herşeye 10 k kredi basın aldıklarınızı geri satın kredinizi katlayıp Droit lf3 b2 basabilirsiniz.
    Destekleri kimse almamışşa 1lw gemide olsanız alın faydası dokanacaktır
    5-Adım Uridium kullanımı
    Hesabınızı açtığınızdan itibaren uridium harcamanızı istemem uridiumu biriktirin geminiz 8 iris full lf3 b2 olduktan sonra indirim satın alın 1adet burgu aldıktan sonra ganimet anahtarı alın sebebi ganimet anahtarlarından lf 4 apis parçası ve birleştirme mazemeleri cıkacak çıkan birleştirme mazemelerine İlk Wenom 2.Pet 3.İris 4.Diminser alın kasılmanızı hızlandıracaktır
    6.Adım PET
    Birleştirmeden petinizi aldıysanız en yakın zamanda petinizi 8 seviye yapın ve Kam 3 + Vip Alın
    Kam 3 alan etkili 75 k hasar vermektedir yani haritadaki topladıgınız yaratıkların coguna tek atan bi hasardır buda kasılmanıza yardımcı olacak ve gg kapılarını rahat dönmenize yaracak
    7-Droit Tasarımları
    Havoc Ve Hercules arasında kararsız kalabilirsiniz ben size anlatayım hangisini alacagınnızı
    Kutu veya Palladıum Toplamayı seviyorsanız İlk yapmanız gereken Herkuceles almanızdır
    Pve Pvp Seviyosanız havocunuzu fulleyin
    Havoc Zeta Herkuleste Kappadan çıkmaktadır etkinlikler hariç
    Peki bu ggleri Açtınız En uygun zaman x2 günüdür yani 1 ödülü 2 ye katlayan gündür buda pazar günleri olur.
    8-GaLaxsi Kapıları
    Sklabınızı Fullediniz Geminizide full ırıs lf3 b2 yaptınız droit tasarımlarınıda fulledinizi var sayıyorum pet 8 kam 3 vip de hesabınızda bulunuyor ee napacaksınız tabikide Galaxsi Kapsı
    Neden mi ?
    GG kapıları açarkende girerkende bitirirkende size Mermi Uridium Tecrübe Şeref ve bazı ödüller verir bizim işimize yaran TP XP Ve mermisidir Peki urıdıumu en mantıklı nasıl kullanacaksınız
    Gideceksiniz vip 17 tl indirim 5 tl 25 tl oyuna yatırıcaksınız %30 luk bi indirime sahip olacaksınız Cumartesi günleride %15 lik indirim gg kapılarına geliyor toplam %45 ındırım ıle 55 uridiuma 1 gg enerjisi kullanacaksınız Benim Tavsiyem Alfa Beta Gamma Kapılarını açıp dönmektir Örneğin 500 k Uridium biriktirdiniz veya aldınız bu 500 k urıden eger sanslıysanız X2 X3 X4 SAB Gibi cephaneleri satın almaktan daha karlı bi şekilde biraz emek harcıyarak elde edebılırsınız .
    Alfa Beta Gammadan Örnek göstericem
    Başlamadan Önce Ticarette gördüğünüz Tüm destekleri alın hafta sonuna bırakırsanız çok pahalı olur hafta içi Zulalayın Eğer dediğim gibi indirimi aldıysanız urinizde 300 k uzeriyse Kıskaç Droit düzeni satın alın kapıyı bitirdiğinizde kıskaca aldıgınıza %20 seref verecektir
    b2 (uridiumla satılan destekler) Şeref Tp hasar desteği almanız size faydası olacaktır
    GG Enerjilerini Cumartesi Günü Kullanmanızı tavsiye etmem NEDENSE ??? Zararına gg basıyorsunuz Eğer uridiumla basacaksınız En Uygun günler indirim oldugu gunlerdır yani hafta sonu ondada tek tek basmanızı tavsıye ederım
    basarken geminizi Phoneixe geçirin Nano hp ödülleri vermeyi kesecektir gg
    2. olarakta açılan kapıları aktif edin eğer 2 adet kapı açılmışsa gg basmayı kesin ve 2 adet açılan kapının 1 tanesini yapın ve gg basmaya devam edecekseniz eğer
    Sklapdaki Sepram ve sarı beslemelerinizi Gammadaki Tallon Bölümlerine Ayırın Sklaptan hammadde Çekerkende Citadeleniz varsa onunla çekin

Özenemedim Ama bunlar işinize yarayacaktır tecrübesi az olan oyuncular beğenirse eğer bi cogunluk varsa cok detaylı bi yazı daha yazıcam .
    Faydanıza dokunmuştur umarım

2. Kardeşim yıllardır biriktirdiğim tüm darkorbit bilgisini gözümün önünden geçirdin valla yav.Bence gayet yararlı olmuş konu eline sağlık

Spinaci bunu beğendi.
  3. Eline emeğine sağlık:)

Son düzenlenen: 31 Ağustos 2018
    Spinaci bunu beğendi.
  4. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sizin kadar değerli ve güzel bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. bu bilgiler yeni başlayan arkadaşlara ışık tutacaktır.

İyi forumlar.

Spinaci bunu beğendi.
  5. FastPick

FastPick User

Yazı gerçekten güzel olmuş emeğine sağlık
    Bence Alfa beta gamma dönmek yerine zeta yaparlarsa çok daha iyi olur bu benim görüşüm
    Nano gövde çıkmasın diye phoenixe geçmek çok iyi fikir bunu da sayende öğrendim teşekkürler kardeşim
    İyi forumlar

Spinaci ve *-_GESTAPO_-* bunu beğendi.
  6. Yazı güzel olmuş 2. bölümünüde bekliyoruz, spartan, magma, oil gibi zor biriken yenilikler için tiyolar çok iyi olur.

7. Günlük dosyasından hiç bahsetmemissin, günlük dosyasını en kaarlı nasıl kasabiirim? Şuan bunun için uridium biriktiriyorum 330k uridium var eğer indirim gelirse ben de indirim alip 2kat indirimle satın almayı düşünüyorum ve aynı zamanda ilk zetamı açtım, pazar günü de onu tamamlayacağım.

8. Kardeşim urilerinle günlük dosyası almak yerine onları zetaya basarsan hem havoc kazanma şansın olur hem yanında korsan kutusu alırsın hem elitlerin bol bol artar.Daha az günlük dosyası alırsın tabi ama kesinlikle daha kazançlı olur senin için

FastPick bunu beğendi.
  9. Bu konuyu çok düşündüm, hangi yöntem daha kazançlı olur diye gg basmada hiç şanslı degilim bu yüzden onu uridiumla degilde palladium toplayarak yapmayi planlıyorum ama malum tr5 de korsan haritasi sıkıntısı var.Biriktirdigim uridium ile gunluk dosyasi almayi düşünüyorum suan ama daha farkli fikirlere açığım.

10. FastPick

FastPick User

Kardeş şans fazla bir şeyi etkilemez arkadaş haklı sen full zeta yap ama pazar günleri yap
    Ben sadece zetadan gelen günlük dosyalarıyla 20 arge oldum
    Full havoc 15 lf4 ve tasarımları saymıyorum bile

11. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

full lf4, full 16lvl iris isen ve drioit tasarımı varsa argeye yönelebilirsin.