Destek 1.000.000 StreuneR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfWar tarafından 13 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Başarabilirmiyim ?

1. EVET (sana güveniyoruz)

oy sayısı 7
    53,8%
  2. HAYIR (rüyanda görürsün :D)

oy sayısı 6
    46,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfWar

WolfWar User

Merhabalar,

Arkadaşlar kendime bir hedef koydum hedefim 1 milyon streuneR kesmke sizce bu hedefe ulaşabilirmiyim ulaşırsam gelicek ödüllerin toplamı süper olucak.

2. ne ödülü gelecek?

WolfWar bunu beğendi.
  3. ELFİDA___

ELFİDA___ User

yaparsın azimliysenn olurr . evett:)

WolfWar bunu beğendi.

4. Kutu kas daha kazançlı -_-

WolfWar bunu beğendi.
  5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Bize neden soruyorsun yapacak olan sensin.Soruyu kendine sormalısın.Benim düşüncem üzgünüm ama yapamazsın.Yapsan da çok uzun sürer.Hadi günde 1k kestin diyelim.Bu hızla bile 1000 günde biter bu plan...

WolfWar bunu beğendi.
  6. Full dizili gemin varsa x3 + güve birde pette düşman bulucu 3. seviye + 12 radar olursa yaparsın. Etrafta streuneR kaynamadığı için petle aratarak daha hızlı bulursun. Tek atımda kesebilecek durumda olman gerek bu şekilde günde 10 saatten 2-3 haftada kısa sürede biter heralde ama bu özellikler yoksa hiç uğraşma :D

WolfWar bunu beğendi.
  7. Guvemi bak sabah sabah guldum normal haritada npclere ne zamandan beri guve gercek islevini gerceklestiriyor? :D
    Bu arada yaparsında neden streuneR mordon ile aynı mordon daha cok var maplerde bi dusun derim :D

WolfWar bunu beğendi.
  8. Merhabalar;

Benca yapabilirsiniz ama bu zaman ve cephane israfı olur bence.Çoğunluk cubi kesiyorsa gidin cubi gruplarına katılın canları azalmış boss kristallin tallonları alın kesin.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  9. Belki işe yarar diye düşündüm başka işe yarar bir şey yok.

WolfWar bunu beğendi.
  10. Aga güve yaratıklarada etki ediyor test ettim ;)

WolfWar bunu beğendi.
  11. güve normal haritadaki yaratıklarda canla kalkanı eşit olarak azaltıyo.deneyin isterseniz burgu daha mantıklı ve stReuner yerine saimon mordon kesmek daha mantıklı.

WolfWar bunu beğendi.
  12. En iyisi cubi kesmek. Kısa sürede 2k uri kasıyorum. 1 saatte daha fazlasını kasarsın :)

WolfWar bunu beğendi.
  13. Güve bende öyle işlemiyor ama düzgün işini yapıyor :D

WolfWar bunu beğendi.
  14. Nasıl işliyo sende

WolfWar bunu beğendi.
  15. Normal oyunculara işlediği gibi ?

Ki zaten açıklamasında yazmıyor ki yaratıklara etki etmez diye...

WolfWar bunu beğendi.
  16. Kardeşim normal işlevi zaten o . Normal haritadaki yaratıklara burguyla vurdgunda önce kalkan biter can daha %80 de kalır kalkan bittiginde güve ile vurdugunda ikisi eşit iner güvenin etkisi budur inanmayan dener deneyipte farklı etki alan varsa vidyo atarsa güzel olur

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.