1.000.000 uridium ile ne yapılır?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve M.Efe.Ceylan tarafından 8 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemi aegis/goli/vega/sinek/loenov (ancak yetenek tasarımı yok)
    31Lf3 1Lf4
    15 bo2
    15 sgn3 (en iyisinden hız, ismine bakmaya üşendim şuan)
    8 iris 1 havoc (irisler 4 lvl geliştirmeli)
    Apis 10 Zeus 4
    25 arge (kalın sıkacak şekilde bastım)
    8lvl petham madde toplama/kamikaze/oto yağma 3. seviye modüller Tamir 1. seviye modül ve hiç protokol yok
    Elmas ve Burgu droit dizilimleri var.

Pazar günü x3 çıkarsa diye paramı hazırladım. 330.000 uri çekeceğim. Özellikleri yukarıda yazdım ancak kararsız kaldım. Argeden mi ilerlesem birz geliştirme mi bassam. Tasarım almayı düşünmüyorum, alışverişten almak için kredi kasıyorum ve bonus günlerde kutu açıyorum eğer bunu önerecek arkadaş varsa. Ve pallada takılıyorum bu aralar zetaya yüklenmeye başladım bir iki güne bir tane daha aaçacağım ve açıkçası kapılara gg toplama şansı varken palladiumdan uri harcamak istemiyorum. Bu kadar uriyide verimli bir şekilde harcamak istedim,şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Uridiyumunuzu LF4 bulmada beraberinde apis ve zeus parçaları bulmada kullanmalısınız bence ama birazını arge için harcayabilirsiniz. Ayrıca imkanınız varsa indirim paketi çekmenizide öneririm.1 milyon uridiyumunuz 1.250.000 olmuş gibi düşünün.

İyi Forumlar.

3. Evet indirim fena fikir değil :D Peki tamamını mı anahtara harcamalıyım sizce? Az bir miktar değil zırt diye bitmez (yani umarım :D) birde geminin durumunu düşününce o kadar miktarı anahtara gömmek doğru olur mu bilemedim doğrusu

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Dediğim gibi birazını argede harcayınız. LF4 sayınız artarsa iyi olur. Kasılarak irisleri 16 yapmalısınız. Bu arada zetaya çok yüklenin oradanda arge yapabilir ve gelen anahtarlarla lf4 bulabilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. Teşekkürler fikriniz için. Diğer arkadaşlarıda dinlemek isterim. Ancak biraz daha net konuşurlarsa daha çok sevinirim. Hani 30 argeye kadar devam et arta kalanını ile 200 anahtar al gibisinden :D

6. zeta zeta zeta :) arge için dosya verir kutu için anahtar şansın varsada hacok verir uriyi ful zetaya harca :)

7. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Bence uridiumlarınızı gönül rahatlığı ile zeta kapısına harcayın.Hem arge hem anahtar hemde havoc kazanırsınız.Bence sizin için daha iyi olacaktır.

Keyifli forumlar.

8. ben de uriyi zetaya harcaman konusuna katılıyorum çünkü kapı hatrı sayılır uri veriyor artı verdiği itemlerle birlikte maliyetini (bence) fazlasıyla karsılıyor. sansın da yaver giderse havoclar fullenir lf4 cıkar apis acılır. Urinin tamamını anahtara verdiğinde eğer sanssız günündeysen bir de hiçbirşeyin olmayabilir ama zeta ile havoc vermese bile 25 anahtar+50 günlük dosyası+ 50k dan fazla uri cebindedir kesinlikle. yani uzun lafın kısası zeta :D

9. crux20

crux20 User

irisleri full 16 seviye yap.daha sonra 1 tane lf4 ün varmış onuda 16 seviye yap.bunlara toplam ne kadar uri gider bilmem.neyse irisleri ve lf4 ü 16 yapınca daha uri kaldıysa kalkanlarıda 16 yapmaya çalış.kendine 100-200 kadar anahtar alacak kadar uridyum ayır kutu açarsın onlada.

kalkanları ve irisleri 16 seviye yapınca patlamadan kolayca porta kaçabilirsin :)

10. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Ben de zeta kapısına ağırlık vermenizi öneririm. Katlayıcı almanız da size avantaj sağlar ancak en önemli nokta vip üyeliğiniz yoksa mutlaka almalısınız. Kapı açarken vip olduğunuzu düşünerek mevcut uridiumla tahminen 5 zeta açarsanız. Bu da 250 anahtar demektir. Gelen uridiumlarla da geliştirme yapabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

11. Palladium varken kapılara uri basmak biraz rahatsız edici geliyor ondan tereddüt ettim. Yani alışverişten alabilecek lf3 kalkan gibi bir şey kalmadığından doğrudan nereye harcayacağımı bilemedim. Lf4 vs. için zaten anahtar almam gerekeceğini biliyordum ama tüm uriyi zetaya bas diyeceğiniz aklıma gelemezdi :D Apis 10 parça zeus 10 parça. Sanırım zeta yapıp anahtarla biraz parça çıkartsam şuan direk almaktan daha kolay olacaktır değil mi? Gelen tüm yorumlar 1 milyonuda kapıya göm yönünde :D

12. ben hala anahtara hiç uri ayırmaman taraftarıyım ama için rahat edecekse eger indirim+vip alıp yaklasık 105k urıye 100 anahtar al onları zeus gününde aç hem apis hem zeus parçası bulabilirsin ama gerisini zetaya bas derim

13. Peki, ancaköylede böylene anahtar çıkacak. Zeusla apis için kaçar parça oldu mu inşa etmemi önerirsiniz?

14. coder545

coder545 User

asla gelistirme yapma. ben olsam anahtara basardim onceligin zeus ve lf4 . zeusu 20 parca oldugunda satin alicaksin apisi 45 olunca acarsin lf4 ve zeus ararken fullenecek kendiliginden , full lf4 oldugunda 3 4 kere apis dizmis olucaksin.arge de kalin vurduktan sonra biraz luks isi gerek yok .zeta dosya ve anahtarla birlikte 95k uri veriyor indirim +viple zeta da acabilirsin 1 haftalik indirim 3.5 tl

15. zaten kalın vuruyorum 25 arge gemi. Zetaya bas havoc çıkar gelen anahtarla aç dediler. Sence ne kadarlık anahtar alıp ne kadarlık zeta yapmalıyım?

16. coder545

coder545 User

10 diroitte dusunursek 9 havoc alip fullediginde 6 lf4=1 diroit kadar vurus artiracak secim senin , 600 kutu aldigimda 2 lf4 cikardim ama 1m uriyi zetaya basip hic havoc almama ihtimalin de var .Darkorbitin unlu SANS faktoru 180 tl ni bosa harcatabilir. eninde sonunda havoc da fulleyeceksin 1k dan fazla kutu da acacaksin indirim paketi alirsan 3 4 tane zeta yap gerisiyle anahtar al , paket almazsan once 200 anahtar al zeus gununde sabah (oyuncu sayisi azken) ac 1 parca 75k indirim yapacak baktin hic parca cikmiyo kafana gore zeta yada anahtara harca

17. ben apisi parça cıkararak tamamladım zeus u da tam hatırlamıyorum ama 60k civarı uri kala tamamlamıstım sanırım ama benim gemim saglamdı zeus olmamasına ragmen o uriyi cubide tek basıma 1 gecede kasmıstım o yuzden acımamıstım yoksa onu da son parçaya kadar cıkarırdım aslına bakarsan. uriyi oyun içi kasmakta problemin yok ise eğer bence 100k civarı kalmışken tamamla ama apisi uriyle tamamlamanı önermem tabi bunlar naçizane benim fikrim. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır bence arastır sormaya devam et fikirleri analiz et en dogru yolu kendin belirle :) iyi oyunlar

18. Yorumlar için teşekkür ederim. Kafamda biraz şekillendi aslına bakarsanız. 200-300 arası bir rakamda anahtar stoklayacağım özl günlerde açmak için. Kalanı ile zetaya yüklenirim. Havoç çıkarsa ne ala çıkmadı zaten tpsi anahtarı günlük dosyası var onla da bişiler yaparım. Gayet yönlendirici cevaplar geliyor teşekkür ederim tekrardan.

19. coder545

coder545 User

zeus 20 parcadan sonra her parca 10k indirim uyguluyor 6 anahtarda 1 parca bulamayacagin icin pek karli degil benim gibi sanssizsan 70k indirim yapan parcadan bile kar edemeyebilirsin lf4 cikma ihtimali icin kutu acacaksin ,ben zeusu kutu acarak indirmeye calistim kutuya harcadigim para fiyat indiriminden daha fazla oldu darkorbit zeus fiyati diye ararsan her parcadaki fiyatinin tablosu var .

20. 1 m uriyi kırışalım istersen yarısı senin yarısı benim :)

Açıkçası bana kalırsa

İndirim alıp zeta açarsan iyi olur fakat zetada şu an problem var kimseye bu aralar havoc dusmuyor dusurende cok nadir bulabilirsen op basinin ustune koy.

Simdi sen zeta acarsan oradan ganimetde gelmis olacak havoc cikma ihtimalide var gecegi ben havoca İnanmiyorum.

50 arge dosyasi gelecek 25 ganimet oradan gelecek ganimetleri saklayip lf4 zeus apis gunlerinde acabilirsin :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.