1.000.000 uridium ile ne yapılır?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve M.Efe.Ceylan tarafından 8 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. coder545

coder545 User

ilk zetayi acinca bak kac uriye acilmis 95k geri gelecek ona gore ayarlarsin , test acilirsa orda antreman yap son parcalar icin :)

2. Dün akşam biraz pallada takıldım. Zetanın son parçalardı ve zetayı inşa edip kullanımaaçtım (3. zetasadece 1 hacç var daha) ancak kapıya daha girmedim. Uri konusuna gelirsek dün gece yarısından sonra yani bugün x2 zeus günü çıktı. Bir öneki zetadan aldığım 25 anahtar duruyordu elimde mevcut olan ile anahtarı 85'e tamamladım ve kutu açtım. 6 parça apis 1 parça zeus 1 lf4 çıktı. Apis şuan 360.000 uridium istiyor (16 parça) zeusun daha yolu var 5 parça oldu halen 1.000.000un üzerinde. Bir arkadaş apisi 20 parçadan sonra açabilirsin fiyatı azar azar düşmeye başlıyor dedi. Ve dediklerinizden sonra urinin yanında birde vip alacağım. Bugünbiraz daha kutu açmayı deneyebilirim belki apis çıkarbiraz daha indirimle önce onu alırım üstünü zetaya basarım.

3. coder545

coder545 User

cok iyi cikartmissin boyle cikacak olsa dusunmeden hepsini kutuya bas derim. apisi acele edip alma zeus 20 parca oldugunda apis 45 olacak bedavaya alacaksin . apis 20 parcada 200k oluyo her parcada 7.5k dusmeye basliyo

4. çok kutu deyeyimim yoktu en yüklüsü dün akşam başıma geldi, eğer bu hızda çıkmaya devam ederse evet 20 parçayı geçirebilir tamamlayabilirim. Sıradaki lf4 yada zeus gününde bir 80-100 kutu daha açıp duruma bakarım. Şansıma apis günü çıkarsa önce kutularla denerim baktım çıkmadı indirimle birlikte apis gününde şuan bide 180.000 uriye düşüyor. bence düşünülebilir bir rakam. Ancak böyle yeni kampanyalara kapar uriyi ve anahtarı saklicam.

5. Bende oyuna ara verdim fakat bu gün elimde ki kutuları zeus günü için saklıyordum 38 kutudan 3 zeus parçası 1 ltm hr buldum gerisi çer çöp.

6. Zeus günü ancak dedğim gibi 85 kutu 1 zeus. Apis çıktı anca :D haa şikayetçi değilim ama zeus çıksa sevindirirdi :D

7. coder545

coder545 User

250 kutu 1 zeus parcasi birak da gerisi cop olsun :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.