Destek 1.000.000 Uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 16 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce hangisi

1. Ya aga bas zetaya git kapı yap.

oy sayısı 4
    36,4%
  2. Zeus aç

oy sayısı 4
    36,4%
  3. Hiç biri yav git elitini al dukkandan guclendirici cek gelen geceni parçala :)

oy sayısı 2
    18,2%
  4. Biriktir biraz daha sonra harcarsın

oy sayısı 1
    9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Vip konusunu support ilgi gosterince bende uri cekmeye karar verdim.

Gemi:

21 lf4 goliath aegis vega leonov spearhead (1 tanede yedekte var.)

4 havoc 16 zetada. Toplamda 5 tane havocum var 1 tanesi demanerden geldi.

Bo2 ler 7-5-6 lwl gelistirilmeli full bo2 lf3 hız

9 irisim zeusu tamamlamaya ugrasıyorum. 3 droit 5. Seviye 1 tanesi 4 gerisi 3. Seviye.

30 arge. Pet kami 3 vs bulunmakta.

Şimdi ben ne yapayım bu kadar uridium ile pazar gunu buyuk ihtimal x4 cikabilir. O yuzden simdiden hazirligimi yaptim yorumlarinizi bekliyorum zetaya kirginim beni 12 defa hayal kirikligina ugratti.

Elime 1 ay vip 1 ay indirm paketleri birde hercules tasarimi gececek. Allahın izni ile fakat ben bu kadar uridium u ne yapayım bilmiyorum :confused: Ama aklimda biraz daha biriktirip harcamak var.

Son düzenlenen: 16 Temmuz 2015
  2. Kutu ac zeus ve lf-4 gunlerinde, irisleri gelistir petini iyice donat, rsb yokda rsb biriktir sonra baskina cikicam diyince sorun oluyor. Zeta yavas yavas yapar fullersin ben urinin kapiya basilmasina karsiyim full olmayan gemilerde

3. Acikcasi cok celiskili bir durum zetada havocda verme ihtimali var kutuda vermekte.

4. Sansina guveniyorsan gir son 5 zetayi bos gectim hala inadina zeta aciyorum kappa epsilon yerine

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Zeus parçası arayın LF4 de bulabilrsiniz. Birde droitlerinizin seviyesini 16 yapmalısınız bence bunun içinde harcayabilirsin.

İyi Forumlar.

6. Zetanın ödülleri bol. En mantıklısı zeta yapmak gibi görünüyor havoc alamasan bile ödülleri iyi.

7. Modum aklımda zeta var fakat ben zeta açarsam ve havoc vermezse sinir krizi geçirmek istemiyorum.

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Zeta kapısını palladium ile veya kutu topluyorsanız oradan gelen enerjilerle açabilirsiniz. Ama bu miktarda uridiyumu kasmak zor olur yinede siz bilirsiniz.

İyi Forumlar.

9. Güncell
    Tr3 de pala toplamak imkansız :)

Gelistirme gunune denk gelirsem zaten uridiumun bir kısmı ile bunu yapmayı yani gelistirme yapmayı planlıyorum :)

Kaza bela çıkmaz inşallah indirim vip özel gün toplamda %55 indirim olacak :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.