Öneri 1.000.000 Uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KatilLaz53 tarafından 31 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KatilLaz53

KatilLaz53 User

Merhaba , Arkadaşlar ben 1 ay sonra 1m uridium çekicem gemimde 18 Lf3 10 Bo2 Full hız 6 Flax var sizce bu uridium ile ne yapmalıyım ben 1 ay için lf3 leri tamamlarım aklımda tüm irisleri almak var ama sizinde görüşlerinizi almak istedim sizler ne önerirsiniz İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ağustos 2015
  2. sakın tüm irisleri almak gibi bir hata yapma, benden sana tavsiye. eğer bir klan bulursan klana gir ve kredi alarak klandan öyle tamamla irislerini eğer yoksa, senin yerinde olsam 500 bin uridium kadarını zetaya basardım çünkü her zetadan 30 m kadar bi para geliyor yanılmıyorsam 500 bin uridiuma 4 tane zeta açabilirsin rahatlıkla, üstüne argemi 24 e tamamlardım bu da çok faydalı olur daha sonra git x-7 ye sabahtan akşama tallon kesip irislerini alabilirsin ama sakın uridiumla alma, alıcaksan 2 tane al en fazla

3. KatilLaz53

KatilLaz53 User

zetayı yapacak güçte değilim onu başka bir zaman yapıcam

4. :D adam bo2leri dizmeden tallon kes diosn hadi 1.yi kaçarak kesti 2. için dp doldurucak sonra bida kesicek sonra bida doldurucak :D
    benim tavsiyem ilk önce 1m uridium alıcaksdan 1 haftalık 3.5 tlye indirim paketi al %25 indirimin olur. irisleri 3.ye kadar al ortalama 53 k kadar uridium gidicek 7.500dende bo2leri al 20 tane yeterli olucaktır şimdilik 150k uridiumda ona gider. pet al 38.500ede pet alırsın modulleride 100k tutsa 3.seviye protokol al radar protokolü 6 tanesi haritanın yüzde %90ını gezer 90kda ona gider. 400k uri gider şuana kadar. argeyede 200k kadarını yatırsan 888 arge dosyası eder. 600knı boyle harcıyabilirsin şuanlık yok direk 24 arge oluyum dersen 400kdan sonrasıo 600k uriyi direk argeye yatırırsan 24 arge olabilirsin. benden bu kadar :D şuanlık aklıma gelen bunlar.

5. Irisleri cubikon ile credi kasarak almaliisiniz.Ilk 4 iristen sonrasina uri vermek sacmalik oluyor.Zaten 1 ay duzenli 2-3 saat giriyosaniz lf3 bo2 ler fullenir.Irilser de 6 yi bulur.(servera bagli).Ayrica uridiumlarla argis gemisi+kalp+elmas ucus duzeni+pet+pete 3 seviye moduller+4 tane 3. seviye radar alip palladium topliyip Zeta kapisi acabilirsiniz.

KatilLaz53 bunu beğendi.
  6. Sahmeran

Sahmeran User

kardeşim benim yaptıgım şeyi söyleyeyim cok iyi birşey
    indirim paketide alıp 1000 adet yeşil ganimet kutusu alırsın.
    lf4 gününde aç ister zeus gününde(tavsiyem zeus gününü bekle )
    zaten lf3 bo2 hızlar fullenir garanti
    ayrıca tasarım aegis citadel gemileri cıkma olasılıgı var.
    lf4 gününde açarsan minimum 10 tane lf4 cıkar bende ayın 3. de açacagım açtıgımda ne cıktıgını yazarım buraya daha iyi anlarsın.
    ben deneme amaçlı 100 tane açtım. 2 tane lf4 1 aegis elite tasarımı.spearhead 4 5 tanede bo2 cıktı.
    bu 1. önerimdi benim yaptıgım.

2. önerimde:
    argeyi 13 yaparsın. kalan uri ile 3 tane iris alırsın. geri kalanına yine yeşil ganimet kutusu.

KatilLaz53 bunu beğendi.
  7. KatilLaz53

KatilLaz53 User

Petim var petin modüllerini kendim kasıp alabilecek durumdayım ve lf3 ve bo 2 leri 1 ay içinde alırım yani ondan sıkıntı yok ama ben 750 bin uridiumu kutu açmayı düşünüyorum toplam 500 tane anahtar ediyor 250 lf4 250 de zeus gününde açsam iyi olabilirmi buda bir sorum olsun 250 bin uridium ilede 5 adet iris almayı düşünüyorum sizce en iyi ne olabilir bu arada tallonlar zorlamıyor beni kolaylıkla kesebiliyorum

8. eray

eray User

%25 indirim paketi alırsanız 1 haftalık,125k uri karınız olur.3 tl ye değeceğini düşünüyorum.İrislerin ilk 3-4 ünün uri kalanının kredi ile alınması mantıklı olacaktır.Kredi yardımı yapan bir klan size çok büyük kolaylık sağlayacaktır açık arttırmadan alabileceğiniz eşyaları ordan alırsınız.Uridiumla arge yapmalısınız bence.24 arge yanılmıyorsam 400k civarı uriydi.En azından 18 ar-ge yapmanızı tavsiye ederim.
    bende de 200 kadar anahtar var hepsini lf4 gününe saklıyorum.

9. KatilLaz53

KatilLaz53 User

Arkadaşalr kararımı verdim 500 anahtar 4 iris alıcam Adminim konuyu kilitleyebilirsiniz

10. eray

eray User

indirim paketini almayı unutmayın :)

11. ben 60 tane alsam lf4 günün dusurme olasılıgım nedır sence?

12. Sahmeran

Sahmeran User

valla yine şansına bağlı ben 5 kutuda diminisher cıkardım.
    yinede lf4 günü olacagını düşünürsek 3 tane düşebilir diye düşünüyorum.
    ama dedigim gibi şans 60 ında 60 tanede cıkabilir.
    60 da 0 da cıkabilir.

13. konu açtım ganımet anahtarı dıye ordan devam edelım mı? kararsız kaldım almakla almamak arasında

14. Sahmeran

Sahmeran User

burda konun varken tekrar açmana gerek yoktu aslında ama devam edelim ordan farketmez.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.