1.000.000 uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve zorbey tarafından 3 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zorbey

zorbey User

Selamun aleykum
    Arkadaşlar ben yeni bir car açtım eskiden tr1 de yarı elit bir gemim vardı bıraktım
    Tr6 serverinde yeni başladım geçen sene (31.12.2016)
    Herneyse şimdi bana oyunda yardımcı olan full elit birisi var görevlerime yardımcı oluyor benim oyun icin 1.000.000 uriye ihtiyacım var yeni başladım 9 levelik nasıl yaparım yardımcı olabilirmisiniz

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun diyelim,eskiden oyunu oynamış olmanız,size bir avantaj sağlıyacaktır.

Leonov gemisiyle,ev avantajı üstünlüğünü kullanarak,eski haritalarda kasılabilirsiniz.

Pet alarak PVP haritalarında kutu toplayabilirsiniz.Tabi bunun için geminizin ve Petin levelini yükseltmeniz gerekir.

5-3 haritasında Paldyum toplayıp,kapı açabilirsiniz.

Bir milyon urıdıumu hemen bir anda kasmanız kolay değil,gelişmeye yavaş devam ederseniz,daha sağlıklı olacaktır.

Geminizdeki Kalkan,Lazer ve iris gibi ekipmanları en kısa zamanda tamamlamalısınız.

Aegis gemisini yeni harita ve kapılar için tavsiye ederim.Gelişmekte olan gemiler için idealdir.

İşin özü,çok çalışmanız lazım çok:).Fazla acele etmeyin.

Keyifli Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  3. 1.000.000 uri yapasıya :D emın ol 19-20 level olursun . şimdi başlasan bı 6-7 ay a yaparsın.;)

zorbey ve Rehber bunu beğendi.
  4. zorbey

zorbey User

Evet ama 3 ayda fullrnrnler olduğunu biliyorum :) öncelik 500 anahtar alaçam burdan lf-3 kalkan tasarım muhakkak gelir geri kalanını krediyle alaçam sonra argryi
    500 anahtar wip İndirimi + %25 +anahtar indirim gününde alsam 750.000 yerine 413000 uri
    ar-ge için 2655 dosya 800000 uri yerine 438.000 uri
    Pet için kami(37.500)+tamir(12.500)+oto toplama(37.500) düşman bulucu. (37.500)3 level
    2 radar protokolü 50000 uri (AYRICA EKSIK MODUULUM VARMI SIZCE KOMBO GEMI TAMIRI ICIN OLMAZSA OLMAZLARIDA YAZARDANIZ SEVINIRIM )
    30000 uri modül açmak için
    Naptı sana 205000 uri %30 indirimle
    145000 uri 995.000 uri zaten iris lf-3 leri açık arttırmadan alac cam başka eksiğim varsa söyleyin lutfen.
    Kapıya hiç yönelmeden level atlayıp kristalloında takilcam eksik neyim kalır varsa yazın lütfen bide fikrim nasıl sizce

5. 470 saat oynamam var pwp dışında her yerde kutu topla 2 tane eıclı var surekli pvpdeler .
    kutu topla 1m uri yap git pet protokol yap katlaycı çek topla vb takıl baya gg olunca zeta dön yada yuzuksuz gemi yap hercul yap sadece

6. zorbey

zorbey User

1M uri toplamam kaç saat surer

7. michael666

michael666 User

credi kas açık artırmadan spectrum al biriken uri ile burgu güve halka al hem ölümsüz hemde rahat kasılabilir yetemek açarak düsman bskınından kaçrsın görevleri daha rahat yaparsın ve daha çabuk gelişirsin tabi SPECTRUM açık artırmadan alabilirsen

1m uri için en az 300 saat gerek tabi kutu ve katlayıcı kullanırsan zzmandan tasaruf edersin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Ocak 2017
  8. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Saat olarak hesap zor, bu sizin oyunda kaç saat online olabilmeniz ile alakalı.

Normal şartlarda biraz kasılıp biraz kutu toplayarak uridium harcaması yapmadan bir ayda bu miktarı yakalamak mümkün.

Vip indirim ve katlayıcı paketleri ile daha kısa sürede yapabilirsiniz.

Forumda kurallar gereği alt alta yazmanız uygun değildir.

İyi forumlar.

Rehber bunu beğendi.
  9. zorbey

zorbey User

Öncelikle altalta yazdigim için özür dilerim ama nerde yazdigimi anlamadım
    Bir diğeri arkadaş spectrum demiş rehber modumda aegis demiş birde sizin fikrinizi alsak çelişkice kaldım da

Tavsiyen için sağol kardeşim ama spectrumdaki özellik sen dolayı mı onla kadılayım yani düşman kesemesin diye mi

10. michael666

michael666 User

oyunda ya çok güçlüsün ya çok kötüsün orta seviyelilerinde kasılmasına izin verilmez. Ve her baskında orta seviye ile düşük seviyeli insanları keser sende kesilmemrk için SPECTRUM al

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şu anda olduğu gibi,mesajlarınızı aynı bölümde yazmalısınız.Kurallar gereği alt alta yazmamalısınız.

Aegis gelişmekte olan geniler için idealdir.

Spectrum genelde elit gemilerin tercih etmesi gereken bir gemidir.

Kesilmemek için düşünülebilir,fakat kasılırken,size fazla bir avantaj sağlamaz.

Keyifli Forumlar.

12. michael666

michael666 User

Rehber mod benim bir sıkıntım var teknik sorunlarda ilgilenirmisin. MEM sorunu için

JUPlTER bunu beğendi.
  13. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Rica ederiz ,özür dilemenize gerek yok ben orada diğer üye alt alta yazdığı için ondan alıntı yaparak uyarı yazmışım ,sizin için değildi.

Herkesin yazdığı gibi Aegis gelişmekte olan oyuncular için öncelik olmalı daha sonra sırası ile diğer tasarımları düşünebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.